Deputatul Doina Pană: PSD nu a făct blat cu nimeni! Articolul există de mult în legislaţia românească!

Deputatul Adriana Doina Pană a reacţionat la criticile făcute de deputatul Ionuţ Simionca pe tema Codului administrativ, susţinând că parlamentarul PMP inflamează gratuit opinia publică, fără să verifice informaţiile.

„Stimate d-le deputat Ionuț Simionca, pentru o corectă informare a cetățenilor, cu tot respectul pe care vi-l port, vă atenționez că faceți afirmații false! PSD n-a făcut blat cu nimeni!
Articolul de lege la care vă referiți există de mult timp în legislația din România, doar a fost preluat în Codul administrativ.
Nu vă bănuiesc de rea credință, legislația este stufoasă și dumneavoastră aţi lipsit mult din țară, vă reproșez doar că, înainte de a face afirmații care sunt nu doar calomnioase ci şi inflamează gratuit opinia publică, trebuia să verificați!!!”,
a transmis deputatul PSD de Bistriţa-Năsăud. 

.

Comentarii

14/07/18 15:43
carcotas

Corect doamna Doina. Vin niste "smecheri " din strainatate cu " fluturi " si tot felul de " tarantele " in cap si se " infoaie in pene " mai ceva decat " curcanii " ... si crapa ca nimeni nu vrea sa-i puna pe ei la butoane !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]