Deputatul Ionuţ Simionca (PMP): Bistrița-Năsăud va primi, până la sfârșitul anului viitor, 28 de ambulanțe. Vocea mea a fost auzită

Deputatul Ionuţ Simionca (PMP) consideră că repartizarea a 28 de ambulanţe noi, pentru Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi SMURD, până la finele anului 2018 este un fapt îmbucurător, dar că ar fi dorit să fie mai multe şi să vină mai repede.  

„M-am bucurat să aud că județul Bistrița-Năsăud va primi, până la sfârșitul anului viitor, 28 de ambulanțe. Aș fi vrut să fie mai multe și să ajungă la noi mai repede, dar orice pas făcut în această direcție este extrem de important fiindcă ajută la salvarea de vieți omenești”, declară parlamentarul bistriţean.

Deputatul Simionca spune că ştiind că multe din aceste autospeciale sunt uzatemoral, a  avut discuții cu toți miniștrii Sănătății în ultimii doi ani, iar la dezbaterea bugetului pe 2018 a cerut Guvernului să aloce câte o autosanitară de intervenție pentru fiecare comună din Bistrița-Năsăud. 

„Am avut o mulțime de întâlniri cu oficialii, declarații, interpelări, emisiuni, articole prin care am încercat să sensibilizez autoritățile cu privire la nevoia de a avea ambulanțe pentru prim-ajutor. Până la urmă, vocea mea a fost auzită, iar acest fapt va aduce mai multă siguranță în viața celor pe care îi reprezint în Parlament”, susţine Ionuţ Simionca.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]