Deputatul Moldovan aspiră la şefia CJ

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Emil Radu Moldovan, îşi menţine dorinţa de a candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. În eventualitatea parafării unei alianţe electorale între PSD şi Alianţa de Centru Dreapta (PNL – PC) şi implicit prezentarea unui candidat comun pentru această funcţie, Radu Moldovan va trebui să treacă şi testul sondajelor de opinie pe plan judeţean, chestionare unde vor fi nominalizate şi alţi virtuali candidaţi de la partidele partenere.

În ceea ce priveşte municipiul Bistriţa, actualul primar Ovidiu Creţu este cel mai bine poziţionat în preferinţele electoratului, susţine liderul PSD BN. „La municipiu, în momentul de faţă, în proporţie de 99,9%, Ovidiu Creţu este candidatul Alianţei. Oamenii cu cele mai mari şanse de a câştiga vor candida în numele noii Alianţe. După datele din momentul de faţă, domnul Creţu este cel mai bine poziţionat în opinia bistriţenilor, nu doar din partea PSD-ului”, a menţionat deputatul Radu Moldovan.

Una peste alta, candidaturile pentru alegerile locale din 2012 vor intra în discuţie după o serie de sondaje de opinie care să anticipeze opţiunile electoratului. O alianţă politică între PSD şi ACD va însemna candidat comun pentru funcţiile de prim-ministru, preşedinte, conducerea Camerei Deputaţilor şi Senatului, iar în plan local, pentru funcţiile de preşedinte CJ, primar al municipiului Bistriţa şi liste comune pentru CJ BN şi CL Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5