Deputatul PNL Ioan Ţintean vrea o analiză a rezultatelor alegerilor în fiecare colegiu

„Sunt candidatul PNL care a reuşit să obţină cel mai mare coeficient electoral-28, 6%. Plecam de pe locul trei, ca şansă, pentru că trebuia să lupt cu opt primării PSD, şapte primării PD-L şi şase primării PNL. Am câştigat în trei comune cu primării PSD şi una PD-L. Am avut o campanie civilizată, ca şi ceilalţi candidaţi din Colegiul 4. Au fost şi lucruri mai murdare, în comunele Budacu de Jos şi Teaca, dar consider că au fost momente care s-au rezumat doar la acele ocazii. Promit că voi fi alături de toţi cetăţenii, şi cei care m-au votat, şi cei care nu m-au votat”, a afirmat Ioan Ţintean la prima conferinţă de presă în calitate de deputat PNL.

La rândul său, directorul de campanie, Dorin Dobra, aprecia că Ioan Ţintean şi-a obţinut mandatul de parlamentar datorită muncii depuse, dar şi datorită colegilor din judeţ, şi tocmai de aceea este necesar ca deputatul Ioan Ţintean să muncească mai mult decât toţi ceilalţi.

Referitor la rezultatele alegerilor, Ţintean recunoştea că se poate declara mulţumit, dar a lăsat de înţeles că la nivel de judeţ vor trebui analizate separat lucrurile în fiecare colegiu, şi luate măsuri în localităţile unde s-a mimat apartenenţa liberală.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]