Deputatul Radu Moldovan: PDL ar trebui să dispară de pe fața pământului

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, deputatul Emil Radu Moldovan, crede că politicile promovate de actualul Guvern ar trebui să conducă la dispariţia PDL.

„Am văzut o veste proastă dată de Institutul Naţional de Statistică. Economia din România a scăzut cu 2% în 2010, iar PDL continuă să mintă împreună cu Traian Băsescu, domnul Boc şi acoliţii lui că am ieşit din criză, că greul a trecut şi urmează binele”, precizează deputatul Radu Moldovan, făcând referire şi la alţi indicatori economici care conduc la o perspectivă sumbră pentru 2011.

Parlamentarul social-democrat critică modul în care PDL înţelege să se deplaseze în teritoriu, la alegerile interne, invocând „excursiile în haită”, pe bani publici. „Nu mai vorbesc de circulatul în haită, cum s-a întâmplat şi la Bistriţa, cu „n” maşini şi girofaruri cu care blochează circulaţia, excursii pe bani publici pentru a se susţine hoţii între ei. (…) Ei trăiesc pe altă lume, ei vor să fie uniţi la furt în continuare. Este inadmisibil ce face în momentul de faţă acest partid, care ar trebui să dispară de pe faţa pământului”, susţine deputatul bistriţean.

PSD propune, în schimb, un buget al dezvoltării, în contrast cu bugetul de austeritate propus de Putere. „Susţinem investiţii în trei domenii capitale, sănătate, educaţie şi dezvoltare locală. Cele trei bugete sunt făcute harcea-parcea în bugetul propus de Guvern”, argumentează Radu Moldovan.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]