Deputatul Robert Sighiartău: Guvernul PNL a restaurat credibilitatea României după politicile aventurist-asiatice ale PSD

Guvernul PNL a restaurat credibilitatea României după politicile aventurist-asiatice ale PSD.
Acordurile semnate la Washington în domeniile energiei nucleare și apărării arată încrederea Administrației Trump în România. Implicarea SUA la Cernavodă, susținerea financiară a proiectelor de energie nucleară, gaz lichefiat și de infrastructură, prezența sporită a militarilor americani la Marea Neagră fuseseră convenite în 2019, la Casa Albă, de către președinții Trump și Iohannis. Realegerea lui Klaus Iohannis și guvernarea PNL au făcut însă posibile și transpunerea lor în practică. Spre deosebire de PSD, opțiunea PNL este clară: partenerii strategici în domeniile strategice, către Vest, nu către Asia, prin investiții din SUA, NATO și UE în domenii precum energia și comunicațiile.
În 7 decembrie, închidem aventura PSD. Cu o majoritate solidă în Parlament, PNL va consolida poziția României, alături de Polonia, de pilon al securității euro-atlantice la granița de răsărit a NATO și Uniunii Europene.

Comentarii

14/10/20 11:30
cititor

Frate Robytza, ASA SA FIE ! Dar ce zici m'ata daca la nivel national ies la alegeri tot hai de stanga , cum veti guverna si cum veti pune in aplicare planurile pe care le aveti , ca asa cum si voi la randul vostru v-ati opus cu invesunare, ati taraganat si ati contestat la CCR totul... asa vor face si astia de stanga cand si daca veti castiga voi alegerile ( hai de dreapta politica ) ?
De ce nu modificati legea electorala si mai intai sa se faca alegerile parlamentare nationale sa vedem ce orientare generala are tzara , de sus in jos si daca-i de dreapta sa mergem spre drapta iar daca-i de stanga sa mergem spore stanga , adica sa stim incotro ne indreptam, ca asa, suntem o tzara ca o caruta veche, ruginita, goala si care scartaie din toate inbinarile, impotmolita in noroi , la care sunt legati 4 cai, fiecare la cate o latura si fiecare trage de ea ... si care intr-o buna zi ... in nici un caz nu vom iesi din acest " noroi " ci... se va dezmembra in bucati ... si o sa fie vai mama noastra atunci , ca or sa ne haleasca " vecinii " asa cum , de cand lumea si-o doresc .
Draga Robytza, " DE SUS IN JOS ... este corect , NU DE JOS IN SUS " ... !
Io nu vreau sa te contrazic, ca esti mata un "copil al Lui Dumnezeu " ... si ... fie-ti gura plina de " Harul Domnului " ... da... tare ma tem ca o sa-ti musti " limba " la alegerile care urmeaza !

14/10/20 17:12
Gelu

Nici PSD-ul de azi nu mai este cel al lui Dragnea și Dăncilă.Aceleași lucruri vor trebui să le facă ei...dacă. Deci nu mai e ceea ce a fost.

14/10/20 17:27
THEO

Robytza e din oastea domnului?

16/10/20 11:26
cititor de Bistrita

Draga " Theo"... de ce nu-l intrebati personal ? ( din cate stim ,este membru in Biserica penticostala - varianta " bogotana " din Decebal , ca sarantocii sunt peste Podul Budacului ).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5