Deputatul Simionca nu a votat moţiunea împotriva ministrului Ioan Deneş!

Deputatul Ionuţ Simionca a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu a votat moţiunea simplă depusă împotriva ministrului Apelor şi Pădurilor, senatorul Ioan Deneş, considerând că cea mai mare problemă a oficialului guvernamental este că „a căzut în gura guvernării PSD – ALDE”.

         „Pentru prima dată de când sunt parlamentar, nu am votat o moţiune împotriva unui ministru PSD. Cea mai mare problemă a domnului Deneş este că a căzut la mijloc în hora guvernării PSD – ALDE, oarecum nevinovat. Nu ai cum să aştepţi de la un ministru să producă rezultate tot la şase luni. E greu să ai pretenţia asta. Eu am fost bucuros să văd că domnul ministru a luat în considerare intervenţiile mele, şi de la tribuna Parlamentului, şi din teritoriu, girând rezolvarea problemei lemnului de foc, care la noi în judeţ este încă o problemă de actualitate”, a declarat deputatul PMP.

Acesta a menţionat că, săptămâna trecută, Comisia pentru Agricultură s-a întâlnit cu ministrul Deneş, la Alba Iulia, când a dat asigurări că a deblocat şase milioane metri cubi de lemn de foc şi că populaţia va avea necesarul de lemn de foc pentru sezonul rece.

„Nu am votot această moţiune cu atât mai mult cu cât domnul ministru Deneş este bistriţean, este un politician din judeţul nostru şi eu consider că tot Guvernul trebuie să plece şi, undeva, pe lista Guvernului domnul Deneş ar fi pe ultimele locuri dintre cei care trebuie să plece. Nu a avut timp suficient să facă lucrurile (...). Pentru ceilalţi am votat moţiunile pentru că erau incapabili, dar când vezi că se deblocează şase milioane de metri cubi de lemn, că se rezolvă şi problemele bistriţenilor, am considerat că aşa trebuie făcut”, a mai spus Ionuţ Simionca.

Comentarii

29/10/18 09:07
comentator

Chestii de patriotism local .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]