Deputatul Suciu: Dintre toţi candidaţii postdecembrişti, Klaus Iohannis este cel mai nepregătit, mai aerian

Vicepreşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Daniel Suciu, susţine că prin prestaţia avută la dezbaterea televizată, candidatul ACL a arătat că este „nepregătit”, „aerian” şi dezinteresat de problemele majore.

         „Nu cred că mai trebuie să spun de ce Victor Ponta e mai bun. Nu cred că orice om care gândeşte sănătos vizavi de destinul acestei ţări, nu cred că după ce s-a întâmplat aseară (n.n. – marţia seara), mai poate pune ştampila pe Klaus Iohannis.

         Un candidat mai nepregătit,un candidat mai aerian, un candidat  mai bonom, mai  dezinteresat de temele majore care implică interesul naţional şi haina prezidenţială, din 1990 încoace nu am mai văzut”, a declarat deputatul Suciu, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Parlamentarul social-democrat a adăugat că a urmărit, în calitate de absolvent de Ştiinţe politice, toate dezbaterile dintre primii candidaţi la alegerile prezidenţiale, „dar, dintre toţi candidaţii intraţi în turul doi, Klaus Iohannis este de departe cel mai nepregătit pentru a fi preşedintele României”.

         „Este inadmisibil ca un om care vrea să mă conducă şi pe mine, să-mi fie preşedinte, să nu ştie lucruri elementare, începând de la câţi români se află în străinătate, lucruri elementare vizavi de numărul pensionarilor din ţara pe care vrea să o conducă, vizavi de cuantumul pensiei minime garantate de statul român. Ce să vă mai spun, un om care vrea să fie preşedintele României, să nu fi călcat vreodată în două oraşe simbol ale românismului, şi mă refer la Cernăuţi şi Chişinău.

         Ceea ce am văzut aseară, este o mostră despre cum să nu te prezinţi în faţa românilor”, a precizat deputatul Suciu, solicitând electoratului să cântărească „nu oameni şi personaje, ci competenţe”.

                 ***

         Vicepreşedintele social-democraţilor bistriţeni a adăugat că pentru turul doi, obiectivul PSD este să recupereze orice vot.

Ne propunem să convingem cât mai mulţi oameni care au fost alături de Kalus Iohannis în primul tur. Avem un argument în plus să le spunem acest lucru. Nu dezarmăm, nu am dezarmat nici după primul tur, chiar dacă rezultatele nu au fost pe măsura aşteptărilor noastre. Sunt convins că rezultatele în Bistriţa-Năsăud vor fi mult mai strânse, îmi doresc şi sper din tot sufletul să câştigăm la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, dar rămâne de văzut dacă se va întâmpla acest lucru”, a concluzionat el.  

         

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5