Deschiderea anului universitar 2013-2014 la U.B.B. – Extensia Universitară Bistriţa

Noul an universitar 2013-2014 a debutat într-o atmosferă deosebită, de optimism şi cu mari speranţe pentru toţi studenţii şi cadrele didactice universitare ale prestigioasei şi recunoscutei Universităţi „Babeş-Bolyai”, care are o valoroasă Extensie Universitară la Bistriţa şi de unde absolvenţii sunt recunoscuţi internaţional prin diploma obţinută.

Universitatea „Babeş-Bolyai”, împreună cu Extensia Universitară Bistriţa reprezintă un brand naţional şi de largă recunoaştere internaţională. Fapt care atrage în fiecare an universitar tot mai mulţi studenţi pentru a-şi obţine o calificare şi a-şi asigura viitorul.

Sub aceste caracteristici, ieri, 30.09.2013, începând cu ora 10.00, a avut loc ceremonia de deschidere a noului an universitar, prin intonarea Imnului Naţional al României, în prezenţa oficialităţilor judeţului, Primăriei Bistriţa, C.C.D. B-N, cadre universitare, studenţi, „boboci” din anul I, părinţi, invitaţi, mass-media.

Conf. univ. dr. Mircea Mureşianu a adresat salutul de „Bun venit şi vă doresc succes şi realizări în noul an universitar, să vă „bateţi” ca să fiţi cei mai buni. Mulţumim celor din anul I care au ales facultăţile noastre”.

Slujba de binecuvântare a studenţilor şi cadrelor didactice a fost oficiată de P.C. preot protopop Alexandru Vidican de la Protopopiatul Bistriţa.

Au făcut pertinente aprecieri referitor la Extensia Universitară Bistriţa: subprefectul Ovidiu Frenţ: „Este o mare schimbare şi bucurie la căci a mai apărut o specializare – Business – pe lângă cele patru. S-a deschis finanţare cu ajutorul Guvernului Danemarcei pentru învăţământul universitar”; vicepreşedinte C.J. – Alexandru Pugna: „Este o bucurie să reprezint C.J. la cea mai importantă unitate de învăţământ superior din judeţ”. A prezentat mesajul preşedintelui C.J. – Radu Moldovan pentru Extensia din Bistriţa. Primarul Ovidiu Creţu: „Vă doresc să aveţi un an bun şi succese. Mă bucur să văd străzile oraşului că s-au umplut, din nou, de studenţi”, iar preşedintele C.C.I. B-N – Vasile Bar: „Sunt mândru că 625 de studenţi sunt la aceste facultăţi, iar Facultatea de Business este necesară pentru economia judeţului”.

O atmosferă cu emoţii şi dorim tuturor studenţilor împliniri, baftă, succese şi multă putere de muncă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]