Detalii care conteaza in alegerea de produse de bar pentru restaurant

Deschiderea unui bar este un proces relativ ușor atunci când aveți un plan, însă costurile sunt de altfel destul de mari. Înainte de a vă deschide o afacere de acest tip, asigurați-vă că aveți toate echipamentele de care aveți nevoie pentru a vă transforma viziunea unui bar de succes într-o realitate.

Începeți brainstorming-ul unui concept și treceți prin lista de verificări a responsabilităților asociate deschiderii afacerii dumneavoastră. În cele din urmă, veți ajunge la lista de echipamente pentru bar, un manifest al tuturor lucrurilor de care aveți nevoie pentru a vă folosi. Menținerea inventarului este unul dintre cele mai importante aspecte ale administrării unui bar de succes. O mare parte din produsele de bar pe care le vom discuta nu sunt foarte costisitoare, deci va trebui să urmăriţi cu atenţie lista pe care o aveţi și să vă reorientaţi către furnizorii care vă oferă cele mai mici prețuri.

În spatele barului, aveți nevoie de o mulțime de instrumente și echipamente de bar, adesea mai mult decât credeți, mai ales dacă doriți să fiți percepuți ca profesioniști. Cele mai multe baruri vor avea echipamentul esențial, cum ar fi agitatoarele și deschizătorii de sticle, însă, în funcție de locul în care lucrați, este posibil ca acestea să nu furnizeze toate cele necesare pentru a vă ușura activitatea. În afară de cele mai obișnuite elemente (deschizător de sticle, cheie de vin, agitator), există o întreagă listă de alte instrumente și lucruri care sunt utile în spatele unui bar. Acum, această listă este ceea ce tu ca un barman ar trebui să aduci la locul de muncă, nu lucrurile care ar trebui să fie furnizate în mod natural de către restaurant/bar. Motivul cheie pentru toate aceste lucruri este că vă va face viața mai ușoară și vă va ajuta să vă măriți venitul, chiar dacă vă vine să credeți sau nu. O mulțime de lucruri de pe această listă sunt acolo pentru a ajuta oaspeții dvs. să aibă o parte de o experiență mai bună și, în schimb, pe dumneavoastră să vă poziţionaţi în faţa acestora ca un profesionist.

Iată răspunsurile la întrebările pe care le aveți probabil despre fiecare ingredient de pe lista echipamentelor de la bar, de la obiectele evidente, cum ar fi livrările de cocktail-uri, până la sistemul util, cum ar fi un punct de vânzare la bar.

Ce echipamente ar trebui să aibă fiecare bar?

Echipamentele care apar în lista dvs. pot varia în funcție de operațiunile unice ale afacerii dvs. Cu toate acestea, lista dvs. de aprovizionare va include cu siguranţă următoarele:

  • Pahare de sticlă
  • Pahare de pint
  • Pahare de shot
  • Collins (și alte specialități)
  • Pahare de vin                          
  • Sticle de șampanie
  • Brandy snifters
  • Pahare de amestecare

Scule de barman și accesorii:

  • Jiggers
  • Muddlers
  • Cocktail-uri,shake-uri
  • Linguri de cocktail
  • Citrice Juicers
  • Sticleșideschizătoare de conserve
  • Concentratoare de cocktail
  • Instrumente de garnitură
  • Muddling consumabile
  • Paie și agitatoare
  • Plăci de tăiere
  • Şerveţeleşi coastere
  • Bar mat
  • Sticle cu lichid
  • Containere pentru garnituri şi amar
  • Tăvi de cuburi de gheață, forme de gheață și găleți de gheață
  • Degustarea vinului

 Este posibil să aveți nevoie să achiziționați și alte echipamente specializate care să permită personalului dvs. să facă cu ușurință orice băuturi unice în meniul barului.

Echipament pentru baruri de distribuire a băuturilor

Lista dvs. de echipamente de bar ar trebui să includă, de asemenea, o selecție bună de băuturi și băuturi răcoritoare, precum și lichioruri și mixere pentru cocktail-uri.

Băuturi alcoolice

  • Vodcă
  • Gin
  • Tequila
  • Whisky
  • Scotch
  • Bourbon
  • Rom

Lichioruri de bază

  • Amaretto
  • Cafea lichidă
  • Vermut uscat și dulce
  • Cremade LichiorIrlandez
  • Lichior de Orange

Refrigerarea și depozitarea la rece sunt, de asemenea, importante, chiar dacă nu serviți alimente la sediul dvs. Fiecare cocktail bar trebuie să păstreze ierburile proaspete și să le producă pentru a servi împreună cu băuturile.

În ceea ce privește refrigerarea, veți avea nevoie de răcitoare de bere pentru sticle, precum și de răcitoare pentru vin și șampanie. Puteți lua în considerare, de asemenea, un răcitor de refrigerare suplimentar pentru garnituri asortate și mixere. În spate, veți avea nevoie de un răcitor pentru stocare. De asemenea, va trebui să păstrați camera pentru butoaie la o anumită temperatură pentru a evita încălzirea băuturilor.

Cam acestea sunt informaţiile necesare pe care trebuie să le cunoască orice persoană ce intenţionează să deschidă un bar. În ceea ce priveşte procurarea de produse bar, Rosehome este magazinul online dotat cu toate cele necesare pentru a dispune de o locaţie foarte bine dotată şi perfect organizată.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]