Diana Arieşan, locul III la Campionatul Naţional Şcolar

Nu mai puțin de patru competiții naționale de atletism au fost programate să se desfășoare în acest sfârşit de săptămână (24-25 mai 2019) pe Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin” din Pitești: etapa I a Campionatului Național pentru seniori, tineret și juniori 1, odată cu întrecerea similară la probe combinate rezervată acelorași categorii de vârstă, Cupa României, Campionatul Național Universitar (organizat în parteneriat cu FSSU), dar și Campionatul Naţional Şcolar (împreună cu MEC).

La Campionatul Naţional Şcolar, eleva de la LPS Bistriţa, antrenată de Edit Magyarossy, Diana Arieşan, în proba de 1500 m, a reuşit să se claseze pe treapta a III-a a podiumului şi a ocupat locul IV în proba de 800 m, reuşind în ambele probe recorduri personale.

În cadrul aceluiaşi concurs, Anamaria Beldean  (junioară 2)  (antrenor, prof. Alina Cucerzan) s-a clasat pe locul V în proba de 800 m şi  pe locul IV la 1500 m, cu rezultate foarte bune.

În prima etapă a Campionatului naţional de seniori, Ionuţ Zăgrean (CSM Bistriţa) a ocupat locul II, la tineret în proba de 1500 m (loc. VII seniori) şi locul IV în proba de 800 m, în timp ce Traian Musteaţă (CSM Bistriţa) a fost doilea junior în probele de 1500 şi 800 m. Larisa Ureche, junioară 3 fiind, s-a clasat pe locul VI în proba de 800 m, în concursul senioarelor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5