Diana Morar: Este obligaţia PNL să pună Bistriţa pe un făgaş normal

Preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale din Bistriţa-Năsăud, consilierul municipal Diana Morar, consideră că rezultatele obţinute de PNL, arată că bistriţenii s-au săturat să-şi vadă „mutilat oraşul”, „s-au săturat de PSD”.
„Este obligaţia noastră, a PNL, să punem Bistriţa pe un făgaş normal spre Europa. Aş vrea să mulţumesc românilor din Diaspora: aţi fost fantastici, iar dăruirea voastră nu va fi irosită. (...) Mulţumesc doamnelor din PNL, colegelor liberale din Bistriţa-Năsăud: aţi muncit enorm, în Beclean, în Năsăud, în Sângeorz Băi, în Bistriţa şi în toate comunele. Nouă ne revine responsabilitatea pentru a munci pentru normalitate în ţara noastră”, a menţionat Diana Morar.
Nu în ultimul rând, consilierul municipal liberal a adresat mulţumiri tuturor funcţionarilor din instituţiile publice „care şi-au făcut treaba, nu s-au lăsat intimidaţi şi au acţionat în spiritul legii”.
În context, av. Diana Morar a menţionat că PNL va depune o plângere penală împotriva ministrului de Afaceri Externe, Teodor Meleşcanu, pentru îngrădirea dreptului la vot în Diaspora. De asemenea, la nivel judeţean, PNL a sesizat Poliţia pe tema distribuirii, la încheierea campaniei electorale, a unei postări a preşedintelui Radu Moldovan pe pagina de facebook a Instituţiei Prefectului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5