Diana Morar: Organizaţia de Femei a PNL are în pregătire o lege a prevenţiei în sănătate

Copreşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale (OFL) BN, Diana Morar, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că Organizaţia Naţională a Femeilor Liberale are în pregătire o lege a prevenţiei în sănătate, care va fi dezbătută în Parlament, în luna septembrie.

"PNL a delegat organizaţiei de femei un proiect prin care să se iniţieze o lege a prevenţiei în sănătate, care să poată fi dezbătută în Parlament, la începutul lunii septembrie. La finele săptămânii trecute, la Braşov, am fost prezentă alături de colega mea, Gabriela Montoiu, pentru a susţine acest proiect şi a-l implementa, astfel încât să capete contur, să fie susţinut de societatea civilă. Până în prezent au existat două dezbateri la nivel de partid, după care vor începe dezbateri la nivel de judeţ cu strângere de semnături,pentru ca în luna septembrie, să poate fi prezentat în Parlament”, a declarat copreşedintele OFL BN.

Diana Morar a mai spus că, până la 1 iunie 2015, fiecare membră a organizaţiei de femei va lua alte trei colege, prietene pentru a face testul Babeş- Papanicolau, pentru a da un exemplu tuturor femeilor că este nevoie să facă acest test.

"Organizaţia Naţională a Femeilor Liberale îşi doreşte prin acest proiect să vină cu ceva concret în ajutorul femeilor şi oferim un exemplu în acest sens. Astfel că până la 1 iunie 2015, fiecare membră OFL va coopta trei colege, prietene şi vom merge să să ne facem testul Babeş-Papanicolau”, a precizat copreşedintele OFL BN, avocata Diana Morar.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]