Diana Morar, vicepreşedinte al Curţii de Arbitraj a PNL

Diana Morar este vicepreședinte al Curții de Arbitraj a Partidului Național Liberal, urmând să coordoneze activităţile acestui for în Regiunea de Nord-Vest.

Avocatul bistrițean a fost desemnat vicepreședinte, în urma votului exprimat de cei 24 de membri ai Curții de Arbitraj, întruniți la București. Preşedinte al CA este europarlamentarul Daniel Buda.

Potrivit statutului, Curtea de Arbitraj (CA) este instanțţa supremă a PNL având atributții privind respectarea prevederilor Statutului și ale Codului Etic; soluţionarea contestaţiilor privind sancţiunile disciplinare; soluţionarea tuturor contestațiilor repartizate în competența sa de prezentul statut.

Curtea de Arbitraj este garantul respectării prevederilor Statutului, precum și a regulamentelor adoptate pe baza și pentru aplicarea acestuia, de către organismele și membrii partidului. 

Diana Morar este copreședintă a Organizației de Femei a PNL Bistrița-Năsăud. 

test2

Comentarii

24/07/17 09:56
Cititor

Cica... " Curtea de apel a PNL "... ! Cum adica , actele de justitie, se judeca pe interese de partid..., sau ce sa intelegem ? Liberalii, se duc la liberali, PSD-istii si ceilalti... se duc fiecare "la ai lor"... s.a.m.d. ? " Cititorii ie multi dar nu pricepe " ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]