Din acest an şi cazare la Băile Figa.

Sunt şanse foarte mari ca, începând din acest an, turiştii din toată ţara care vor trece porţile Parcului Balnear „Băile Figa”, să se poată caza chiar în imediata vecinătate. Parcul de cabane din lemn ce se construieşte pe platoul care mărgineşte staţiunea balneară beclenară este deja bine conturat, iar în jur de 20 de cabane sunt deja funcţionale şi îşi vor aştepta oaspeţii în sezonul estival al anului 2013. Până la finalizarea proiectului, în apropierea
Complexului balnear vor fi construite 200 de cabane, după ce Primăria Beclean a concensionat loturile de teren. Pentru ca Parcul Balnear „Băile Figa” să ofere toate facilităţile necesare unui turist, trebuie să ofere şi locuri de cazare, aceasta este premisa de la care au pornit autorităţile locale beclenare în lansarea acestui proiect .
Se poate spune că în viitorul sezon de vară turiştii care vor dori să se relaxeze la Băile Figa şi-au găsit locul ideal. Aici pot înota întru-un bazin cu apă sărată, în lacul sărat ,,Cerbul” sau într-o piscină cu apă dulce. De asemenea, cei cu diferite probleme de sănătate pot apela la virtuţile tratamentelor cu nămol sapropelic, care are calităţi curative de acelaşi nivel cu vestitul nămol sărat de la Techirghiol. La fel se pot plimba cu colacul pe un râu leneş sau se pot da pe toboganele cu jet de apă care funcţoinează în staţiune pe toată durata verii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]