Din dragoste pentru fotbal ! A fost inaugurat stadionul Săgeata Dumbrăviţa, cea mai frumoasă investiţie privată din sportul judeţean

Din dragoste pentru sport, un grup de tineri, iubitori ai balonului rotund, s-au adunat, în urmă cu cinci ani, formând o echipă. Nimeni nu dădea şanse la începuturi acestei echipe de fotbal care venea dintr-un sat mic, Dumbrăviţa, însă cu tineri ambiţioşi şi dornici să facă performanţă.
Timpul a trecut şi numele Săgeata Dumbrăviţa a ajuns să fie rostit tot mai mult, depăşind graniţele Văii Ţibleşului şi reuşind, în 2019, să câştige Liga a V-a, promovând în Liga a IV-a.
Tot în premieră, după multă muncă, duminică a fost inaugurat stadionul Săgeata Dumbrăviţa, un teren privat aparţinând oamenilor din această localitate ce au făcut ca fotbalul să fie un bun promotor al zonei, Săgeata Dumbrăviţa devenind nu doar cea mai bună echipă de pe Valea Ţibleşului ci şi una de top a judeţului.
În micuţa localitate, unde evenimentele cultural-educative lipsesc, sportul este printre puţinele care au adus bucurie oamenilor.
La iniţiativa a trei sufletişti – Alexandru Mureşan, Vasile Mizgan şi Constantin Coste –, visul de a avea propriul stadion şi a nu mai fi nevoiţi să joace pe alte stadioane meciurile din Ligă a devenit realitate. S-au alăturat foarte mulţi săteni în acest proiect, dar şi firme, amintind aici Ecomas, CCM Pavaje, Privileg Impex SRL, Creativ Foto-Video.
Terenul, cel mai frumos în momentul de faţă, nu doar din zonă, ci şi din judeţ ca investiţie privată, având sistem de irigare şi vestiare, a fost binecuvântat duminică de preoţii Ciprian Văidăhăzan din Dumbrăviţa şi Vasile Pugna (fost fotbalist al echipei) din Palatca, Cluj.
În acest cadru, a fost prezentat şi noul echipament realizat cu sprijinul Ecomas şi a managerului Marinel Sacu.
Săgeata Dumbrăviţa, împreună cu Alexandru Mureşan – preşedinte, Vasile Mizgan – instructor sportiv, Darius Mureşan – căpitan, nu se va opri aici. Suntem convinşi că adevărate spectacole de fotbal vom vedea pe stadionul inaugurat şi că echipa noastră de suflet va aduce multă bucurie acestor meleaguri.
Este o mândrie pentru mine să fac parte dintr-o familie în care pasiunile se transformă în performanţe. Nu pot decât să urez consătenilor mei mult succes şi să mă bucure faptul că la Săgeata Dumbrăviţa sunt acum jucători buni din întreg judeţul. Performanţa se face cu multă muncă, seriozitate şi talent. Hai, Săgeata!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5