Din şomer, patiser cu acte în regulă

Un număr de 21 persoane - 20 şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi şi “un plătitor” - a finalizat programul de formare profesională în meseria de “patiser”, derulat prin Centrul de Formare Profesională Bistriţa, din subordinea AJOFM BN.

După 120 ore de pregătire teoretică şi 240 ore de pregătire practică, cursanţii au susţinut joi examenul de absolvire, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud.

“Compentenţele dobândite în urma absolvirii acestui program de calificare sunt prepararea produselor de patisserie, prepararea semifabricatelor de patisserie, realizarea decoraţiunilor pentru produsele de patisserie, exploatarea echipamentelor pentru copt şi răcit, exploatarea echipamentelor pentru pregătirea semifabricatelor de patiserie. De asemenea, pe parcursul acestui program de formare, cursanţii au dobândit cunoştinţe din domeniul asigurării calităţii produselor, ambalării şi pregătirii pentru comercializare a produselor, organizării şi întreţinerii locului de muncă, aplicări normelor igienico – sanitare, inclusiv despre comunicarea interactivă la locul de muncă”, precizează directorul executive Otilia Râpan, de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5