Direcţia Silvică Bistriţa-Năsăud vinde lemn de foc pentru populaţie! Informaţii pe site-ul RNP!

În conformitate cu prevederile Codului silvic, Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva vinde lemn de foc, direct către populaţie, la subunităţile sale din teritoriu, respectiv la ocoalele silvice de stat.

„Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva – are pe site-ul propriu, www.rosilva.ro, o zonă în care este vizibil disponibilul de lemn de foc pentru populaţie, pentru cei care nu şi-au procurat încă lemn de foc. Toţi cei interesaţi pot accesa acest site”, a transmis prefectul Ovidiu Frenţ, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural.

         Pentru judeţul Bistriţa-Năsăud, sunt două ocoale silvice din subordinea Direcţiei Silvice Bistriţa-Năsăud care au lemn de foc necesar încălzirii locuinţelor, şi anume O.S. Bistriţa cu 600 mc şi O.S. Beclean cu 2500 mc. Preţurile de valorificare variază între 95 lei/mc şi 262 lei/mc (cu TVA inclus), în funcţie de specie, sortiment şi conditia de Iivrare, fiind prezentate detaliat pe pagina Direcţiei Silvice Bistriţa-Năsăud de pe site-ul www.rosilva.ro, precum şi la sediile primăriilor, ocoalelor şi cantoanelor silvice din raza de activitate.

Persoanele interesate pot depune cereri la ocolul silvic sau la primărie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]