Directorul general al AFIR şi preşedintele Radu Moldovan, în vizită la ferma lui Liviu Peica şi la Carmolact Monor: Felicitări acestor antreprenori curajoşi!

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, alături de directorul general Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, Adrian Chesnoiu, dar şi alţi specialişti în dezvoltarea rurală, au vizitat două modele de bună practică în atragerea fondurilor europene. Este vorba despre ferma de creştere a vacilor de la Orheiu Bistriţei şi fabrica de produse lactate de la Monor.

„Județul Bistrița-Năsăud este pe primele locuri în România la atragerea de fonduri europene atât de către companiile private cât și de comunitățile locale.

Alături de directorul general AFIR, Adrian Chesnoiu, am avut întâlniri de lucru cu primarii de comune și am vizitat câteva proiecte de succes dezvoltate din fonduri europene derulate prin AFIR: Ferma Liviu Peica de la Orheiul Bistriței și Compania Carmolact Monor.

Am rămas plăcut impresionat să găsesc tehnologie hytech și robţti în ferma de vaci și ultima tehnologie în materie de procesare a laptelui, care produce 87 de tipuri de produse la compania Carmolact din Monor!

Felicitări acestor antreprenori curajoși, primarilor care au atras investiții din bani europeni pentru dezvoltarea satului românesc și specialiștilor de la AFIR pentru munca depusă. O surpriză foarte plăcută a fost întâlnirea cu Dl. Director General Adrian Chesnoiu, un tânăr vizionar și pragmatic, care înțelege foarte bine fenomenul investițiilor rurale. Bun venit la Bistrița și sper să mai reveniți”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Emil Radu Moldovan.

         ***

Directorul general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, Adrian Chesnoiu, se află timp de două zile într-o vizită de lucru în Bistriţa-Năsăud. Miercuri dimineaţa, a fost programată o întâlnire cu primarii şi specialiştii din administraţia locală pe tema proiectelor derulate prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5