Directorul Mis Grup, Emil Iugan, consideră că eforturile pentru readucerea la viață a PNȚCD sunt de apreciat

Biroul de presă al PNȚCD Bistrița-Năsăud

Apariția pe scena politică a Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat este un lucru pozitiv, care va aduce plus valoare formațiunilor politice de dreapta, consideră managerul Mis Grup, Emil Iugan.

         Întrebat care este poziția domniei sale cu privire la rezidirea Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, Emil Iugan a subliniat necesitatea întăririi dreptei politice printr-o astfel de formațiune, care are la bază valori naționale și creștine. Directorul Mis Grup, Emil Iugan, a precizat clar că nu a fost până acum și nu va fi niciodată om politic și că nu va face niciodată parte din vreo formațiune, însă și-a arătat deschiderea spre dreapta prin prisma valorilor naționale, creștine și a afacerii pe care o desfășoară în Bistrița-Năsăud și spre stânga atunci când vine vorba despre dreptatea socială, care presupune ca fiecare român să aibă un nivel decent de trai.

         ”E nevoie de existența Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, pe eșichierul de dreapta al politicii românești. Eu nu am fost niciodată om politic și nici nu vreau să mă implic în nicio formațiune politică, însă cred că un partid care are la bază niște valori naționale și creștine, având în frunte oameni de valoare, așa cum este profesorul Ioan Panican pe care îl cunosc, merită să fie readus la viață. Eu salut inițiativa reformării PNȚCD atât în țară cât și în județ, chiar dacă eforturile celor care îl compun vor trebui să fie foarte concentrate pe perioada acestor câteva săptămâni în care se pregătesc să participe la alegerile locale. Orice efort al lor merită să fie susținut.”, a precizat Emil Iugan.

         Ca locuitor al zonei de munte a județului Bistrița-Năsăud și ca lider al Forumului Montan din România, Emil Iugan a mai sugerat liderilor PNȚCD să se implice în dezvoltarea și supraviețuirea comunităților din zona de munte.

 ”Eu m-am implicat și mă implic atât cât mă pricep în acțiuni care vizează dezvoltarea gospodăriilor din zona de munte. Mi-aș dori ca Partidul Național Țărănesc, Creștin și Democrat, singurul care include în denumirea sa elementul tradițional, să facă ceea ce alte partide nu au făcut, să se implice în dezvoltarea, consolidarea și supraviețuirea gospodăriilor țărănești din zona de munte.”, a mai adăugat Emil Iugan.

Liderul PNȚCD Bistrița-Năsăud, Ezechil Sighiartău,  a luat la cunoștință  cele semnalate de managerul Mis Grup, Emil Iugan, iar în perioada următoare va organiza o întâlnire a cărei temă de dezbatere va fi situația actuală a gospodăriilor din zona montană a județului Bistrița-Năsăud, al cărei invitat de onoare va fi directorul Mis Grup, Emil Iugan.

 

Comentarii

13/04/16 19:33
Dr. Marius Nico...

"Aparitia pe scena"...Oare unde era domnul din fotografie in anul1990 si mai incolo...? De la care partid a venit domnul Pavelescu la PNTCD? A fost un vis frumos in care am crezut... A fost deturnat din pacate, de forte ostile unui comportament politic onest, civilizat si tolerant! Am fost nevoit sa-l parasesc din motive principiale, dupa ce am reusit sa castigam alegerile acum 20 de ani si aveam in acest judet ,doi parlamentari! Si vine domnul I si vorbeste de "aparitia"...Sa auzim numai de bine! MNP

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]