Directorul Susana Gălăţan: Colegiul Liviu Rebreanu trăieşte, an de an, confruntarea elitelor. 52 de elevi reprezintă judeţul la 17 discipline la Olimpiada Naţională

Elevii Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu” ce au obţinut rezultate deosebite la faza judeţeană a Olimpiadei Naţionale au fost premiaţi în sala festivă de către directorul instituţiei, Susana Gălăţan.
"Olimpiadele școlare au fost și vor rămâne o modalitate de stimulare a gândirii și a creativității. În acest context, Colegiul Național „Liviu Rebreanu" trăiește an de an emoția confruntării elitelor.De această dată 52 dintre elevii săi participă la 17 discipline de studiu, organizate pentru gimnaziu sau liceu.
Umaniști sau realiști, toți aveți aceeași misiune, să demonstrați că sunteți foarte buni, chiar excepționali, în ceea ce faceți.Indiferent de rezultatul pe care-l veți obține nu încetați să visați la mai mult, continuați să urcați treptele valorice și să valorificați tot ceea ce ați dobândit alături de profesorii voștri. Mult, mult succes" a spus director, prof. Susana Gălăţan.
Bilanţul rezultatelor din acest an a adus Colegiului nu mai puţin de 31 premii I, 14 premii II, 5 premii III şi două menţiuni.
Vezi lista elevilor calificaţi la Olimpiada Naţională:
http://cnlr.ro/resurse/2017%20Olimpiade%20scolare/OLIMPIADE%20SCOLARE%20...

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]