Dispozitive high-tech care ne ajută la controlul greutății

Află care sunt gadget-urile high-tech care ne ajută la controlul greutății și cum putem să ne îmbunătățim condiția fizică chiar la noi acasă.

Evoluția tehnologică ne oferă astăzi posibilitatea de a ne distra online direct de pe telefonul mobil, de a juca pe net la top-cazinos.com, de a viziona filme în format VR și chiar de a ne îmbunătăți condiția fizică la noi acasă. Perspectivele indică în mod clarcă din ce în ce mai mulți oameni se îndreaptă către conceptul de locuință inteligență în viitor (peste 480 de milioane de imobile smart în 2025). Și ce poate fi mai benefic pentru organism decât să ai propria sală de fitness acasă, iar aceasta să nu ocupe decât foarte puțin spațiu?

Fitness de performanță acasă

46% dintre persoanele care s-au orientat către o locuință dotată cu dispositive și echipament high-tech au declarat că au ales astfel de accesorii pentru a beneficia de un confort mai sporit. Cei interesați să aibă grijă de condiția fizică acasă pot utiliza o gamă extinsă de produse concepute atât pentru a ajuta la menținerea unui control mai bun al greutății, cât și pentru îmbunatățirea condiției fizice.

Printre cele mai inovative idei de fitness la domiciliu se numără mersul pe o bicicletă VR, dispozitivul de exerciții în formă de canoe, bicicleta cu opțiuni de control digital sau propria sală de forță de dimensiuni reduse. Tempo Studio este un dispozitiv care îmbină senzorii 3D și inteligența artificial pentru a crea cele mai potrivite programe de antrenament pentru utilizator. Dispune și de un afișaj de mari dimensiuni, iar prin intermediul conexiunii la internet oferă posibilitatea executării exercițiilor în timp real sub îndrumarea unui instructor.

Același system stă și la baza echipamentului de fitness în formă de canoe, care dispune de un ecran pe care sunt derulate videoclipuri care recreează parcursul unui drum cu ambarcațiunea pe apă. La cerere, în timp real, utilizatorul beneficiază de suport din partea unui instructor, care îi poate corecta ritmul exercițiilor și îi va oferi indicații despre modul corect de executare a mișcărilor. Diferența între aceste gadget-uri și bicicleta Blync VR este că în cazul acesteia din urmă, setul de căști VR face posibilă o experiență realizată atât prin ochii utilizatorului, cât și la persoana a 3-a.

Bicicleta statică inteligentă Pelton Bike + este un alt echipament high-tech care permite întreținerea condiției fizice la domiciliu. Permite asocierea cu alte dispozitive smart și oferă asistență la cerere; instructorul va analiza în timp real mișcările executate de utilizator, oferindu-I acestuia sfaturile necesare pentru a obține cele mai eficiente rezultate.

Verificarea eficienței rezultatelor se poate realiza cu ajutorul unui cântar inteligent, care, pe lângă faptul că îți monitorizează evoluția, îți poate oferi și un program special în cazul în care greutatea nu este cea corespunzătoare. Wyze Scale monitorizează 12 parametri, inclusive nivelul proteinelor din organism și masa musculară, ceea ce îl face un instrument util pentru cei care fac fitness acasă.

Tehnologia ajută la îmbunătățirea calității vieții și le oferă utilizatorilor posibilitatea de a economisi timp, bani și resurse atunci când folosesc astfel de echipamente. Cum procentul utilizatorilor de gadget-uri este în creștere, este  cât se poate de clar că piața aparatelor și produselor inteligente va beneficia de o cerere mărită în viitor. Până la urmă, omul modern caută acele soluții care să îl ajute să-și eficientizeze la maxim timpul și rezultatele, iar instrumentele high-tech constituie alternativa cea mai fiabilă în acest sens.

 


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5