Doi tineri de 21 ani şi-au găsit sfârşitul la Tureac

Un accident deosebit de grav s-a petrecut sâmbătă, pe DN 17, la Tureac. Doi tineri de 21 de ani şi-au pierdut viaţa în acest eveniment tragic. Şoferul maşinii a pierdut controlul volanului, maşina a ieşit de pe partea carosabilă, a lovit un stâlp de electricitate şi s-a răsturnat într-o curte. 

"Modulul SMURD de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului, cu echipaj de descarcerare şi echipaj de prim ajutor, alături de echipajul de terapie intensivă SMURD din cadrul ISU Bistrița - Năsăud, au fost direcționate de urgență la locul solicitării.

Autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, iar cablurile electrice au ajuns pe sol, punând în pericol pe cei din apropiere și intervenția salvatorilor. Energia electrică pe linia respectivă a fost oprită, pentru a permite accesul salvatorilor în zonă.

Una dintre victime a rămas încarcerată, iar cealaltă victimă (conducătorul auto) a fost găsită în afară autoturismului, cu leziuni incompatibile cu viața. Victima rămasă încarcerată a fost extrasă din autoturismul răsturnat, în aproximativ 5 - 7 minute. Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, ambilor tineri, în vârstă de aproximativ 21 de ani, li s-a constatat decesul, la locul accidentului", a transmis ISU BN. 

Se pare că tinerii consumaseră alcool. Chiar dacă niciunul dintrei cei doi tineri nu avea permis, unul s-a urcat la volan, iar celălalt a fost pasager, luând maşina unui prieten din comună. 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]