Doi tineri din Maieru şi Bistriţa s-au ales cu dosare penale, după ce au urcat băuţi la volan

În noaptea de 18/19 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi au efectuat semnale de oprire în trafic, unei persoane, care conducea un autoturism pe DN 17 D, prin localitatea Rodna.

Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, continuându-și deplasarea până în localitatea Șanț, unde pe fondul neadaptării vitezei într-o curba la stânga, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu peretele unui imobil și ulterior cu un autoturism parcat regulamentar.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii au identificat persoana care a condus autoturismul, ca fiind un tânăr, de 20 ani, din Maieru.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

***
De asemenea, în aceeași noapte, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control în trafic un bărbat, de 27 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism prin localitate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Pentru a ajunge în siguranță acasă, la familiile dumneavoastră, NU vă urcați la volan dacă ați consumat băuturi alcoolice! Puneți în pericol atât siguranța dumneavoastră, cât și a celorlalți participanți la trafic.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]