Doina Pană a demisionat din funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor

Deputatul social-democrat Adriana Doina Pană a demisionat din funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor. Demnitarul bistriţean a invocat motive de sănătate. 

"Prin prezenta vă aduc la cunoştinţă că starea mea de sănătate nu-mi mai permite continuarea activităţii în calitatea de ministru. Prin urmare, prin prezenta, vă prezint demisia mea din calitatea de ministru în cadrul ministerului Apelor şi Pădurilor, pe motiv de sănătate. Apreciez conlucrarea deosebit de fructuoasă pe care am avut-o şi vă asigur de întreg sprijinul meu pentru îndeplinirea programului de guvernare din calitatea mea de parlamentar", se arată în demisia către premierul Mihai Tudose, care este înregistrată miercuri, 3 ianuarie.

De profesie inginer electrotehnist şi cu master în Administraţie publică, Adriana Doina Pană este la al doilea mandat de deputat.

         Aceasta a mai deţinut funcţiile de ministru delegat pentru Dialog Social, în mandatul 2012-2014, pe cea de ministru interimar la Muncii, în perioada 26.02.14-03.03.2014,  şi pe cea de ministru delegat pentru Ape, Paduri şi Piscicultură, în perioada 03.03.2014-14.12.2014.  În 2009, a mai deţinut funcţia de secretar de stat în Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării. 

Pe plan politic, Doina Pană deţine funcţia de vicepreşedinte al Partidului Social Democrat.

 

.

Comentarii

04/01/18 08:48
Balan Marius- e...

Proprii colegi au indepartat-o pe doamna Ministru. Prin incercarea continua de slabire a JUSTITIEI si integritatea doamnei DOINA PANA este pusa in pericol in lupta cu MAFIA LEMNULUI.

06/01/18 09:53
Ideie ...

Foarte bine doamna Pana, lasati pe cineva calificat in domeniul forestier si cinegetic sa se ocupe de acest minister. Dvs. mergeti inapoi la "scoala" ca acolo aveti calificari si acolo va pricepeti.
"Calatorie placuta " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]