Doina Pană: În două luni am depăşit Austria în toată perioada de preşedinţie

Referitor la preşedinţia Consiliului Europei, deputatul Doina Pană a declarat: „noi, care eram incapabili să gestionăm, şi-l citez pe marele Iohannis, care solicita să preia în faţa noastră cei care urmau după noi, în două luni am depăşit Austria în toată perioada de preşedinţie. Preşedinţia austriacă a încheiat cu puţin peste 50 de dosare în şase luni, iar noi avem 70 de dosare închise în două luni, care sunt foarte grele, referitor la energie, drepturile de autor online şi digitalizarea. Există deja opinii deschise din partea oficialilor”.
„Leneşul, mincinosul, răul cel mare pentru România - nici nu mai ştiu cum să-l cataloghez pe preşedintele Klaus Iohannis - acuză PSD-ul că nu a guvernat în interesul României. Răspusul îl dă un rezultat. În urma unei cercetări a uneia dintre cele mai prestigioase companii de studii de pe piaţa globală Nielsen, în urma căreia rezultă că 61% dintre români spun că sunt într-o poziţie financiară mai bună comparativ cu cinci ani în urmă. Românii văd care este realitatea oricât ar încerca să manipuleze şi să vină cu altceva decât se întâmplă în realitate” a completat Doina Pană.

USR-PLUS

Comentarii

15/03/19 18:45
Balan Marius- e...

Doamna; raul cel mare a pornit de la cei 6milioane 4oo de mii de romani care au votat presedintele, nu-i asa ? Si acuma sa va si cred ineptiile cum ca dam lectii AUSTRIEI dupa ce va pregatiti sa dati ordonanta 7 impotriva justitiei si a oamenilor cinstiti. Sunteti foarte cinica tovarasa !

16/03/19 10:00
Intelectual.

Doamna deputat nu prea ştie pe ce lume trăieşte. Mai mereu trebuie să-şi spună părerile politice şi spre deosebire de alţi colegi de partid, mai mereu blufează. Apucăturile de fost director o fac să creadă că dumneaei le ştie pe toate. Plusează cu apucături de mahalagioaică: leneşul, mincinosul. Revoltător s-auzim astfel de cuvinte din partea unei femei situate nefericit la vârful politicii româneşti.

16/03/19 16:47
ioan rus

Este foarte corect ceea ce spune doamna deputat.Frustraţii şi proştii au complexe faţă de Austria, românii adevăraţi,nu!

16/03/19 16:49
ioan rus

Este foarte corect ceea ce spune doamna deputat.Frustraţii şi proştii au complexe faţă de Austria, românii adevăraţi,nu!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]