Doina Pană, la întâlnirea cu delegația Federației Femeilor din Întreaga Chină

Deputatul Adriana Doina Pană a participat, la Parlament, la întâlnirea cu delegația Federației Femeilor din Întreaga Chină. „Cred că este suficient să vă spun că aceste doamne reprezintă peste ...600 milioande de femei!!! Ne-au povestit cu demnitate şi fără emfază despre femeile lor. Printre multe exemple deosebite, cel mai tare mi-a plăcut cel în care vorbeau despre proiectantul trenurilor de mare viteză care, evident, este tot femeie. M-am simțit extrem, extrem de onorată când ne-am despărțit și mi-au adresat frumoase cuvinte de apreciere”, a transmis parlamentarul bistriţean.

De altfel, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a primit vizita unei delegaţii conduse de Shen Yueyue, vicepreşedinte al Comitetului Permanent al Congresului Naţional al Poporului Chinez şi preşedinte al Federaţiei Femeilor din Întreaga Chină. Întrevederea a reprezentat o oportunitate pentru evocarea relaţiilor dintre România şi China, care se bucură de un capital mare de încredere şi sunt bazate pe prietenia tradiţională dintre cele două popoare. În acest context, preşedintele Camerei Deputaţilor a exprimat interesul pentru dezvoltarea dialogului politic, astfel încât acesta să reprezinte un instrument în stimularea colaborării bilaterale.

În contextul excelentei cooperării economice, China fiind principalul partener comercial al României în Asia, cei doi interlocutori au apreciat că există oportunităţi pentru extinderea colaborării pe acest palier, atât prin schimburi comerciale, cât şi prin proiectele de investiţii propuse de ţara noastră.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]