Doina Pană: Oamenii sunt foarte informaţi, ştiu programul electoral al PSD şi ne aşteaptă la guvernare

Deputatul social-democrat Adriana Doina Pană consideră că electoratul bistriţean este din ce în ce mai informat, a înţeles prerogativele Parlamentului, şi anume nu doar de a elabora legi, ci şi de a vota şi a susţine un guvern. Aceasta a precizat că această campanie electorală înseamnă foarte multă muncă şi chiar dacă nu au mai fost organizate adunări publice, candidaţii au ajuns la locul de muncă al oamenilor sau la casele lor.

         „Sunt foarte optimistă legat de modul în care ne primesc oamenii oriunde mergem. Oamenii sunt foarte informaţi, chiar dacă în mass media naţională nu prea se alocă timp pentru dezbateri reale, dar sunt foarte informaţi cu ceea ce venim în programul de guvernare şi ne aşteaptă la guvernare.

         Marea majoritate a reuşit să înţeleagă că, chiar dacă nu se numesc alegeri guvernamentale şi se numesc alegeri parlamentare, şi chiar dacă parlamentarii fac legi, nu fac drumuri sau investiţii, au conştientizat că parlamentarii mai fac ceva foarte important: votează guvernul. De ce majoritate parlamentară va fi, de aceea va depinde cine va fi prim-ministru şi care va fi componenţa guvernului”, a explicat deputatul Doina Pană.  

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]