Doina Pană: PSD are datoria să ducă la bun sfârșit mandatul primit de la români

Deputatul Doina Pană, vicepreşedinte al Partidului Social Democrat, a declarat, după şedinţa Comitetului Executiv că în cadrul reuniunii au fost luate o serie de decizii importante, precum „un posibil candidat comun PSD-ALDE la alegerile prezidențiale (cel mai important lucru fiind ca președintele Iohannis sa nu mai fie înca 5 ani preşedinte) și organizarea referendumului pentru familie”.

Parlamentarul bistriţean a recunoscut că au existat şi voci critice, însă acest fapt este de înţeles.

„Da, au fost exprimate si nemulțumiri si critici, dar ele sunt absolut normale într-un partid democratic cum e PSD. 
PSD este cel mai mare partid al țării și are responsabilitatea uriașă a guvernării. PSD guvernează bine.O demonstrează cifrele și ratingurile de țară. Cel mai important: PSD are datoria să ducă la bun sfârșit mandatul primit de la români și să aplice integral programul de guvenare asumat politic și votat de majoritatea cetățenilor”,
a precizat Doina Pană.

Aceasta a făcut o prezentare a  „faptelor”  guvernării PSD-ALDE după un an și jumătate, atât pentru membrii de partid, cât şi pentru „cei care vor să răstoarne guvernul şi nu au alte arme decât minciuna, manipularea, instigarea la ură și violență”. Este vorba despre măsurile luate pentru pensionari, salariaţi, în domeniul sănătăţii, educaţiei, pentru mediul economic, dar şi investiţiile făcute prin PNDL sau din fonduri europene.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]