DOINA PANĂ: Victor Ponta s-a autoexclus din PSD. Numirea lui la Guvern e ilegală

Vicepreşedintele PSD, deputatul Doina Pană a avut o primă reacţie din cadrul PSD BN, după ce Victor Ponta a trecut de partea lui Sorin Grindeanu şi a fost numit secretar general al Guvernului.

În opinia Doinei Pană, numirea lui Ponta la secretariatul de stat al Guvernului Grindeanu s-a făcut ilegal, deoarece nu este legal faptul că  premierul i-a delegat atribuțiile de secretar general al Guvernului lui Alexandru Mihai Ghigiu, în locul lui Mihai Busuioc, cel care a refuzat sistematic să semneze documentele venite de la Sorin Grindeanu.

Din punct de vedere politic, Doina Pană a precizat că Ponta rămâne un premier de excepţie, doar că ceea face acum este inexplicabil: ” A încălcat, flagrant, o decizie a CEx-ului, o decizie a colegilor lui de partid, a unui partid pe care l-a condus nişte ani. S-a autoexclus din PSD. Nu e o situaţie uşoară pentru nimeni”, a conchis Pană.

Doina Pană se află acum la Neptun, ea fiind lector la Şcoala de vară a TSD.

Comentarii

17/06/17 09:46
Cititor

Lasati doamna Doina, c-or veni din nou la butoane si va vor schimba din toate functiile, cei din opozitie, daca Dvs un partid atat de puternic, nu sunteti in stare sa guvernati aceasta tzara , ca va "rod" functiile si scaunele pe care vi le trageti unul altuia de sub c.ur , pana " cadeti pe spate " ... toti , unul dupa altul ! Cu aceasta stare de fapt pe care v-a creat-o domnul Dragnea, v-ati dat singuri cu caramizile-n cap , desi ati inceput destul de frumos si de promitzator ... in nua legislatura , toti am crezut si am sperat in Dvs !
Domnule presedinte Johannis, numiti Dvs un alt guvern, competent, cu oameni bine calificati social, profesional si politic ... indiferent de partidele din care fac parte si puneti-i pe toti pe locurile pe care si le merita , ca "astia " se musca unul pe altul, isi dau in cap, isi scot ochii intre ei si sa "zgarie" cu gearele mai ceva decat corbi-n zbor ... ! Puneti odata " opunctul pe I... " asa cum trebuia facut demult... ca altfel vad ca nu se mai poate !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]