Doliu la Şanţ, Feldru și Parva. O fată și un băiat în floarea vârstei, dar şi femeia rănită în bar, îngropaţi cu durere mare. Mesaje de adio pentru Valentina, Gavrilă şi Sabina

Comunităţile din Şanţ, Feldru și Parva au fost zilele acestea în doliu.
Duminică, în durere şi lacrimi doi tineri de 19 ani au fost conduşi pe ultimul drum la Feldru și Parva. După sărbători frumoase acasă, la Feldru, Valentina Todoran se întorcea de la bunici în Austria, acolo unde locuia cu familia. Era cu prietena ei din Austria, care a scăpat ca prin minune din ghearele morţii, din maşina ce a căzut într-o prăpastie în Austria. Tinerei şoferiţe Valentina viaţa i s-a oprit acolo, fiind adusă acasă în sicriu şi înmormântată duminică.
Tot ieri a fost şi Gavrilă Ordace din Parva condus pe ultimul drum. Tânărul a fost aproape o lună în comă în spital în Mureș, după ce un buştean l-a lovit puternic. Era angajat al unei firme de profil din judeţul vecin, un tânăr ce muncea pentru a-şi asigura traiul zilei de mâine cinstit.
Cei doi au fost plânşi de întreaga comunitate prin lacrimile aduse ofrandă tinereţii lor. Ei au avut alai ca la nuntă, aşa cum se obişnuieşte pentru tinerii necăsătoriţi de pe Valea Someşului, fiind îmbrăcaţi în haine de miri.
După trei săptămâni în spital la Bucureşti, azi a fost condusă pe drumul veşniciei şi Sabina Suciu, femeia de 43 de ani ce a suferit în urma exploziei de la centrala termică barului din Șanț, unde era angajată. Colega ei se află la spitalul din Năsăud, unde rănile mult mai uşoare sunt în curs de vindecare. Ea a postat zilele acestea mai multe fotografii cu mesaje de condoleanţe pe facebook.
Sute de mesaje sunt pe paginile de socializare ale celor dispăruţi.
Pe pagina Sabinei Suciu:
Petruța Onoaie : O lumină aprinsă și un gând din suflet către toți cei astăzi nu se mai află printre noi. Dumnezeu să te odihnească în pace doamna Suciu Sabina și să te primească în împărăția lui!
Ungureanu Daniela: Condoleante familie si fata trebuie sa fie puternica ca este cel mai dureros cand iti pierzi mama la vârsta aceasta trebuie încurajată si susținută
Sabin Iugan: Sabina draga ai fost mereu femeia care ma facea sa rad si ma incurajai mereu ..... cuvintele sunt grele in acest moment cumplit ... Nu pot sa cred ca te.ai dus pe drumul imparatii si ca nu te mai v.oi vedea niciodata ... Dumnezeu sa te odihneasca in pace suclet drag nu te v.oi uita niciodata prietena mea draga
Eugen Sohorca: Sabina dragâ ai fost și vei râmâne o prietenă bună un sufletele noastre parcă nu imi vine să cred....!!!cind știu ce femeie de omenie a fost si cit timp am colaborat cind aveam brutăria imi lua piine și astăzi aud vestea cea rea despre tine. Dumnezeu să te odihnească in pace suflet 6 ianuarie la
Maria Domide: D-zeu sa te ierte si sa-ti fie țărână usoară! Ai plecat prea repede dintre noi prietena si colega noastră!! Te rog sa ma ierti daca vreodata ti-am gresit cu voia sau fara voie sau cu vreo vorba spusa aiurea!! Domnul sa te aseze de-a dreapta Tatălui unde drepții se odihnesc!! Nu te vom uita niciodata şi te vom purta mereu in inimile noastre!! Bunul Dumnezeu să le rânduiască viaţă veşnică în rândul drepţilor, iar familiilor greu încercate să le dea mângâiere şi puterea de a merge mai departe.
Pe pagina lui Gavrila Ordace:
Victor Scurtu : Rămas bun prieten drag(Manole )! Dumnezeu sa te odihnească si printre cei drepti sa te numere !!
Vladut Vultur: Condoleante familiei.... Si aici in roquetas a murit un baiat foarte de treaba si tanar zilele astea si astazi am auzit ca si o fata doamne fereste e jale cu mortalitatea asta...
Flory Alexi : Asa e de cruda si nedreapta viata asta cu noi , ne ia pe cei dragi de langa noi , din bratele familiei. Am fost colegi 11 ani de zile. Doamne ce grea incercare traiesc saraci parinti. Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste aceasta grea incercare . Dormi in pace suflet bland.
.................
Bunul Dumnezeu să le rânduiască viaţă veşnică în rândul drepţilor, iar familiilor greu încercate să le dea mângâiere şi puterea de a merge mai departe.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]