Doliu la Șieu Odorhei. Vasile şi Daniel, conduşi pe ultimul drum în zile diferite. Sute de mesaje de condoleanţe pentru familiile celor doi tineri morţi în accidentul de la Şintereag

sursa facebook

Tragedia de noaptea trecută de pe DN17, de pe raza localității Șintereag, a lăsat două familii fără copii. Un autoturism a intrat în plin într-un TIR, doi tineri din Șieu Odorhei găsindu-şi sfârşitul. Singurul care a ieșit pe picioarele sale a fost șoferul.
Șoferul TIR-ului venea dinspre Maramureș și se îndrepta spre Reghin. Acesta susține că a auzit o bufnitură în partea din spate a TIR-ului, iar când s-a dat jos a constatat că cineva a intrat în el din spate. Conform ISU un autoturism în care se aflau trei tineri, a intrat în coliziune cu partea din spate a unui autotren încărcat cu material lemnos. Echipajele de intervenție au găsit două victime încarcerate și conducătorul auto în afara mașinii. Acesta din urma a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, stabilizat și transportat la UPU SMURD Bistrița. Din păcate, victimele încarcerate prezentau leziuni incompatibile cu viața. Intervenția pentru extragerea lor a fost dificilă, autoturismul era intrat aproape în totalitate sub remorca autotrenului și existau scurgeri de combustibil. Riscul producerii unui incendiu sau a unei deflagrații a fost îndepărtat de pompierii militari, ulterior aceștia au îndepărtat elemente de caroserie și o parte din încărcătură pentru a scoate victimele.
La locul accidentului au fost mobilizate două echipaje de descarcerare (dintre care unul pentru descarcerări grele), trei echipaje SMURD (terapie intensivă mobilă și echipaje de prim ajutor) și un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Judetean Bistrita-Nasaud.
Pentru Vasile Jucan şi Daniel Chira, ambii sub 25 de ani, a fost însă ultimul drum cu BMW-ul prietenului lor, Daniel Neamţu.
"În urma tragicului accident petrecut azi noapte, au plecat dintre noi doi prieteni și colegi, mult prea devreme, odihnească-se în pace. Condoleanțe familiilor indurerate" este mesajul transmis de Primăria Șieu Odorhei.
"Inmormântarea creștinească a celor două suflete tinere, va avea loc miercuri ora 12- când vom conduce pe ultimul drum pe colegul și prietenul nostru Dani Chira, iar joi ora 12- vom conduce pentru ultima dată pe ulița satului pe prietenul nostru Vasi Jucan. Să le fie tărâna usoară" se anunţă pe pagina de facebook a comunei.
Mesajele au invadat reţelele de socializare. Pe pagina lui Daniel Chira:
Alexandra Surleanu: Nu pot să cred ce se întâmplă..Veți rămâne mereu în gândul nostru, dragi prieteni! Dumnezeu să vă odihnească în pace!
Marius Varga: Draga Dani .. ieri te-ai dus la ceruri si pe noi ne-ai părăsit .. îmi amintesc cu drag amintirile noastre și îmi vine sa plâng .. Aveam 6 ani si îmi aduc aminte ca veneai la mine acasa .. si ne jucam împreună .. îmi aduceai tot felu de discuri sa ma joc cu ele si jocuri cu Mario .. îmi aduc aminte cum mergeam la pescuit si prindeai pesti pentru mine !! Avem amintiri frumoase .. păcat ca doar ele rămân , să fiu sincer plâng în momentul acesta. Si nu îmi e rușine să spun asta!!! Dece ne-ai părăsit nu stiu , dar înțeleg ca as a fost scris .. sper ca iti e mai bine acolo .. eu unul nu am sa te uit niciodată .. te-am iubit si te voi iubi mereu , ai ramas in sufletul meu , Te iubesc si te voi iubi câte zile voi avea !! Ai fost un om bun care merita sa mai trăiască mi de ani !!! Condoleanțe familiei !!! R.I.P
Pe pagina lui Vasile Jucan:
‎Roxette Roxu‎ : Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Sincere respecte pentru tine si familia ta pentru ca m.ati ajutat sa imi gasesc caini dupa cum ii spuneam si mamei tale ei sunt ca si copiii mei . Condoleante familiei... Sa iti fie tarana usoara. Imi pare sincer rau de tragedie .prea multi tineri mor.
‎Roxana Bărburas: Transmitem sincere condoleanțe și multa putere familiei îndoliate din partea foștilor colegi de liceu. Dumnezeu sa te ierte! Nu te vom uita niciodată.
‎Gheorghe Ilca: ‎ Dumnezeu să te ierte Vaslile, prea devreme şi tânăr ai plecat!!!
Laura Alessio Ancuța: chiar nu imi vine sa cred ca ai plecat dintre noi inca nu realizez ceea ce sa intamplat imi este foarte greu sa cred ca nu mai esti printre noi. o sa imi lipsesti enorm de mult Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace.
Emil Vasile Capusan: Sa-i fie tarina usoara si condoleante familiei.Sa le dea Dumnezeu putere parintilor sa treaca peste aceste triste momente!!!

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]