Domnica Dologa, alături de mlădiţele folclorului telcean

Asociaţia de Prietenie Telciu-Monthey este implicată în derularea proiectului “Tradiţia nu trebuie uitată”, având ca parteneri Consiliul Judeţean, Primăria Telciu, Ocolul Silvic Telciu şi Liceul Tehnologic din localitate. Îndrăgita artistă Domnica Dologa, cetăţean de onoare al Telciului, a revenit cu drag acasă, coordonând un grup de elevi ce a primit denumirea “Telcenii”. Cele mai frumoase piese de pe Valea Someşului vor fi prezentate de tinerii interpreţi, alături de Domnica Dologa şi de cunoscutul violonist Valer Fodorca, duminică, 15 decembrie, de la ora 15.00, în Sala de festivităţi a comunei. Proiectul are ca scop descoperirea şi promovarea celor mai valoroşi interpreţi de muzică populara, valorificarea cântecului, dansului şi portului popular românesc şi introducerea lor în circuitul valorilor spirituale, fiind coordonat de preşedintele asociaţiei, dr. Vila Pavel, directorul adjunct al liceului prof Mihaiela Vlaşin şi primarul comunei, ing. Sever Mureşan. În spectacol vor participa şi Grupul vocal “Sânzienele”, Formaţia de dansatori “ Pană de păun” şi Trupa de teatru popular “Tradiţii”.

test2

Comentarii

14/12/13 12:12
veronica osorheian

Purtaţi o ţinută superbă, doamnă Domnica. Admiraţie şi preţuire pentru felul în care ne reprezentaţi zona. CRĂCIUN CU BUCURIE şi un AN NOU CU SĂNĂTATE ŞI MULTE ÎMPLINIRI.

16/12/13 14:34
Archiudean Florentin

Succes Crizantemei noastre! Nu stiam insa ca are un ''violinist'' in formatie dar Valer o poate face si pe asta, sa cante la violina adica!

16/12/13 17:30
valeri Toderici

Felicitari,pentru Domnica Dologa,pentru Asociatia de infratirea a comunei Telciu,cu orasul Montey,oras pe care l-am vizitat si noi anul acesta impreuna cu baiatul nostru,Dorel,care ne-a dus din Strassboug,pina acolo.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]