Domnica Dologa şi Sofia Boca, alături de suferinţa paramedicului dejean Florin Benea

Dejenii au participat la spectacolul folcloric cu scop caritabil organizat în cadrul campaniei de sprijinire a paramedicului dejean Florin Benea. Spectacolul caritabil organizat la Centrul Cultural Arta a sărit în sprijinul campaniei ”Și salvatorii merită salvați” şi a cuprins nume de cântăreți din Dej, Bistrița-Năsăud și Maramureș.Spectacolul a înduioșat, inimile celor prezenți.
Pentru dejeni și în sprijinul campaniei organizată de ISU Cluj și SMURD Cluj pentru paramedicul dejean Florin Benea au urcat pe scenă sâmbătă la Dej Anghelina Timiș-Lungu, Ioana Breda Morar, Petra și Marin Grad, Adela și Zenu Zanc, Ciprian Picovici, Vlăduț Lazăr, Diana Roman, Ioan Dordoi, acompaniați de orchestra condusă de Nelu Boca, dar și dansatorii grupului ”Valea Someșului”. Judeţul nostru a fost reprezentat de artistele Domnica Dologa şi Sofia Boca, mereu alări de oameni la bucurie, dar şi la necaz.
Florin Benea, paramedic la SMURD Cluj, a fost diagnosticat în preajma Crăciunului cu leucemie. Pentru a spera la vindecare are nevoie de o sumă uriașă de bani pentru el şi familia lui: 150.000 de euro.
Cei care vor să îl ajute pe Florin, o pot face donând în conturile deschise la Banca Transilvania – sucursala Dej. Titular cont este Ramona Benea
SWIFT: BTRLRO22
Euro - RO 36 BTRL EUR CRT 0152 660 201
Ron - RO 86 BTRL RON CRT 0152 660 201
USD - RO 40 BTRL USD CRT 0152 660 201
sau
Donaţii persoane juridice/ societăţi comerciale Fundaţia pentru SMURD - organizaţie non-guvernamentală
Cod unic de inregistrare (CUI): 20177660
CONT IBAN LEI: RO 09 RNCB 0188 0848 0804 0012, deschis la BCR Targu-Mures.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]