Dorel Goia (preşedinte CA Teraplast): Nici în această tranşă de ajutor de stat, companiile cu capital românesc nu au fost selectate

Compania Teraplast, cel mai mare procesator de PVC din Romania, anunţă că proiectul de investiţii depus în vederea obţinerii unui ajutor de stat nu a fost selectat pentru finanţare. Valoarea proiectului depus de Teraplast este de 65,63 mil lei, finanţarea solicitată fiind de 32,62 milioane lei.

 „Din păcate, nici în această tranţă de ajutor de stat companiile cu capital românesc nu au fost selectate pentru finanţare. Speram ca în viitoarele tranşe Ministerul de Finanţe să ăaseasca variante pentru a susţine companiile locale care produc valoare adaugată, nu doar companiile multinaţionale”, precizrază Dorel Goia, presedinte al Consiliului de Administraţie Teraplast, într-un comunicat de presă de pe site-ul companiei.

Grupul Teraplast îşi continuă dezvoltarea, pentru acest an fiind bugetate investiţtii de aproape 23 milioane lei. In perioada 2007-2015, Grupul Teraplast a investit peste 260 de milioane de lei în modernizare şi dezvoltare.

 

 

 

 

 

Comentarii

06/09/16 11:44
ioan

Sperați DEGEABA! Ajutătorii noștri cu o mână dau cu două iau;de dat tot la ,,ai lor” de luat numai de la ai noștri!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]