Dorin Arsinte cu volumul „Întors din iad”

Un nou volum de poezie aparţinând cunoscutului autor Dorin Arsinte, având semnificativul titlu „Întors din Iad”, apărut la Editura „Mesagerul” în 2016, a văzut lumina tiparului într-o ţinută grafică deosebită, cu o copertă reprezentativă.
Poetul Dorin Arsinte ne propune în volumul de poezii un mesaj care este înscris pe coperta a patra şi care este foarte lămuritor: „Vreau să trăiesc/ În singurătate/ Precum un pustnic/ În pustiu să mor/. Uitat./ Viaţa din mine/ Vrea să moară,/ Nu acceptă pactul/ Cu întunericul/... Renasc, în care crezul poetului este cuprins şi explicat în cele 88 de pagini de poezie.
Având consilier editorial şi lector de carte pe cunoscutul şi apreciatul scriitor Victor Ştir, poetul Dorin Arsinte ne surprinde plăcut cu profunzimea şi semnificaţia mersului, care îi curge din „vârful pensulei”.
Exemplificăm cu „Dincolo eu voi păşi”, Oglinda vieţii, Insemnul, Poarta etc., poeme care sunt reprezentative şi creează atmosfera sufletească a poetului, care foloseşte cu brio epitetul, comparaţia etc.
O carte care merită citită, felicitări autorului şi îl aşteptăm cu noi provocări pentru cei care consumă poezie.

.

Comentarii

11/01/17 17:55
marioara

Felicitari!Mai asteptam si alte volume.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]