Dorin Dobra: Contribuții la unificarea dreptei prin dezbinare mai aveți?

Trăim o perioadă în care tot ce se putea întâmpla rău pentru oferta de pe partea dreaptă a politicii, s-a cam întâmplat, dar viitorul ne mai poate rezerva surprize.
Diverse categorii de nemulțumiți, de închipuiți, de pseudolegitimi, de purtători ai adevărurilor, de cine mai știe ce, își lansează de vreo lună ofertele în spațiul public. Procesul e, până la urmă, firesc într-o țară liberă, nefiresc însă, pentru cei ce-ar trebui să stea uniți sub o ideologie, cel puțin dubios pentru cei ce au puterea să vadă că lucrurile iau o turnură ce începe să fie caraghioasă.
Răsăriți cu toții din interiorul acelorași partide de dreapta, purtătorii ”noilor” oferte electorale fie nu văd că de fapt contribuie la propășirea stângii, fie au orgolii mult prea mari și nu pot să vadă lucrul acesta. Despărțiți de nuanțe față de partidele pe care unii le-au și condus în toată perioada trecută, purtătorii ”noilor” oferte electorale ne spun că sunt mai proaspeți ca oricând, în numele unor lideri ce au avut țara pe mână și n-au mai știut ulterior să joace loial și onest în partidele ce i-au promovat la vremurile acelea.
Flamând o posibilă, dar numai teoretică, unificare a dreptei, acești purtători ai unui fals mesaj își vor satisface orgoliile în data de 5 iunie și își vor măsura puterile într-un concept ce va face bine oricui, numai dreptei la care ei declară că țin, nu.
Din toate aceste motive, mai întreb o dată în numele alegătorilor: mesaje de unificare prin acțiuni de dezbinare mai aveți?
Senator PNL,
Dorin-Mircea Dobra

.

Comentarii

08/04/16 14:01
Vizitator

Mai Dobra, in loc sa va lamentati in mod penibil, mai bine ati pune toti mana sa elaborati un program liberal pentru Bistrita, asa cum a promis Dolha dupa ce Adrian Titieni si-a retras candidatura, fiindca se apropie scadenta: „Săptămâna viitoare vom veni și cu programul liberal pentru Bistrița, care va cuprinde o relansare economică, o diminuare a risipei în achizițiile publice, pentru că astăzi ce poți să cumperi cu 100 de lei se cumpără cu 1.000 de lei și dacă tot ai 100 de lei nu îi bagi în pârtii, fiindcă nu o să ai zăpadă niciodată, ci în ceva durabil și sustenabil”. Normal era ca voi liberalii sa aveti un astfel de program inainte de nominalizarea candidatilor, pentru a nu ajunge in situatia penibila de a comenta un program ce nu exista intitulat „Titieni pentru Bistrita”. Dar, mai bine mai tarziu decat niciodata. Pe de alta parte, partidele de dreapta ar trebui sa se orienteze catre un singur candidat de primar pe care sa-l sustina, pentru a nu se disipa voturile, mai ales acum cand alegerile pentru primari se vor desfasura intr-un singur tur de scrutin, pe baza legii actuale.

08/04/16 15:08
alegator

Domnule Dobra, mie îmi plac oamenii care lasă ceva vizibil în urmă. Lucrurile despre care vorbiți s-a întâmplat în mandatul fiecăruia dintre dumnevoastră. V-ați bucurat enorm când ați fost aleși pe listele USL zicând 4 ani ”dolce vita!” Nu v-a plăcut de alianță și ați întors spatele electoratului care va trimis în parlament aliindu-vă cu PDL-istii împotriva cărora noi am votat, ca să le spălați păcatele. Încet, încet PDL-iștii v-au înghițit și spălat pe creier, sunteți în prag de alegeri cu un partid dezorganizat, fără candidați credibili și fără programe serioase. Asta pentru că nu ați știut că o construcție politică începe de la organizațiile cele mai mici, care trebuie curățate de oportuniști și incompetenți. Mai pe șleau nu v-ați pregătit viitorii lideri sau ați uita că partidele puternici se compun din oameni determinați..și atrași din timp! Acum culegeți roadele... eu va propun să cântați în drâmbă iar domnul Stelian Nichita Dolha să vă acompanieze. Vizitatorul de mai sus zice bine..! Ce proiect să arăți dacă nu ai nici unul...?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]