Dorin Dobra: Este plin orașul de ele!

Fostul parlamentar Dorin Dobra ia atitudine pe o reţea de socializare în ceea ce priveşte maşinile ce nu au mai fost mutate de stăpânii lor de luni bune din locuri centrale ale Bistriţei.
"Mașini părăsite pe marile artere, evident nefolosite de luni sau de ani, care ocupă însă locuri de parcare extrem de folositoare! Acum se văd cel mai bine, au încă zapadă pe ele, cele mai multe, sau sunt foarte prăfuite! Nu așa se face administrație, să mă iertați! Am să rog colegii mei consilieri să atragă atenția în C.L." spune Dobra.
Imaginile surprinse sunt sugestive.

test2

Comentarii

30/01/17 10:35
Balan Marius- i...

Prioritatea este alta. HINGHEREALA dupa cele care stationeaza pe trotuare .

25/02/17 10:52
Cititor 222

Pai, si-au adus "oamenii " tot felul de gioarse din strainatate, n-au locuri de "garare" si le tin parcate pe domeniul public, ei fiind dusi inapoi ( la lucru sper ca... ) de unde au venit si astfel, nici nu le mai conduce nimeni, nici nu sunt ( majoritatea ) inmatriculate , nici n-are nimeni grija de ele ...
Bine ar fi sa fie ridicate si duse intr-un parc de stocare si daca nu merge nimeni dupa ele timp de 2-3 luni de zile , sa fie trecute in proprietatea statului ca in America si fie vandute la licitatie publica daca sunt "bune" fie duse la "tocat"... ( la fierul vechi ) .
Cei care au masini si n-au garaje, sa fie obligati sa-si inchirieze locuri de garare in domeniile particulare si sa le fie interzisa gararea masinilor pe domeniul public, mai mult de o luna de zile.
Bine-nteles ca este plin domeniul public de ele... ptr ca inafara celor de la "tzara" ... si de la oras,care au case particulare unde au curti interioare si isi pot gara masinile personale, la oras, care stau la bloc, n-are nimeni un loc de "garare" si in certificatul de inmatriculare scrie ca au doar un "loc de parcare " ... si este pusa adresa lor de domiciliu, adica ... " pe drada... x... " . Atunci de ce ne miram ?
Ar trebui modificata Legea circulatiei si la inmatricularea masinilor, sa fie prevazut OBLIGATORIU :
- UN LOC DE PARCARE PUBLIC ... si care sa fie asigurat prin contract, contra-cost , ASA CUM ESTE REGLEMENTAT ASTAZI CU LICITATIA LOCULUI DE LA PRIMARIA LOCALA ;
- in LOC DE GARARE (care nu este acelasi lucru ) , pe domeniul lui particular, sau inchiriat de la cei care au astfel de "domenii" . Sa fie interzisa inmatiruclarea lor, daca n-au asigurat si un astfel de loc si unde sa fie "stocate " masinile care nu sunt folosite mai mult de 3 luni de zile ... ( Asa cum este revazut pentru autovehiculele de transport marfa sau calatori , care au un garaj apartinator societatii de trasnport respetiv ) .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]