Dorin Dobra (senator Colegiul 1): Sunt mai convins ca oricând că vom învinge

Dorin Dobra, candidat de senator în Colegiul 1, şi-a arătat convingerea că USL va învinge la alegerile parlamentare din decembrie, şi asta după lecţia primită la alegerile locale. Cu toate acestea, Dobra a arătat la mitingul politic de sâmbătă că trebuie adus şi ultimul vot pe 9 decembrie, din ultimul cătun bistriţean.

„Sunt astăzi mai convins decât oricând că USL va învinge în decembrie, pentru că am învăţat în iunie că peste tot unde am mers împreună am învins. Avem preşedintele Consiliului Judeţean, avem cei mai buni primari din judeţ, astăzi, în mod special, şi mergem mai departe”, a argumentat Dorin Dobra.

Candidatul USL a reamintit că oamenii au încredere în actuala formulă de guvernare, lucru care se vede şi atunci când strângi mâna într-o campanie, fie unui bugetar care şi-a reprimit banii, fie pensionarului căruia nu i se mai reţin bani. Cu toate acestea, chiar dacă „oamenii ştiu că alternativă la USL nu există”, spunea Dobra auditoriului, pentru a învinge este nevoie de voturi.

„Învingem numai dacă oamenii vin la vot, pentru că trebuie să învingem tare. Aceasta e marea încercare a acestor alegeri, să aducem oamenii la vot, să formăm majoritate parlamentară consistentă, să putem forma Guvern USL fără frici şi să ne asigurăm că Victor Ponta este în continuare prim-ministru. Intrăm din casă în casă, deschidem uşile şi chemăm oamenii la vot. Trebuie să aducem şi ultimul vot în 9 decembrie pentru noi”, a susţinut Dobra.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5