Dorin Dobra: Sunt dispus să îmi asum candidatura pentru Primăria Bistriţa

Fostul senator liberal, conferențiar universitar dr. Dorin Dobra, este dispus să își asume rolul de candidat al PNL la Primăria municipiului Bistrița. Într-o discuție purtată cu domnia sa, acesta și-a spus părerea despre ceea ce este bine în acest moment în Bistrița, dar mai ales despre ceea ce nu este dar și despre situația pollitică.

         Rep.: Cum se vede în acest moment municipiul Bistrița?

Dorin Dobra: Bistrița în momentul acesta este o tragedie, nu are priorități, banii și i-a împrăștiat, i-a cheltuit pe tot felul de lucruri și astăzi se vede mai bine ca oricând că infrastructura  Bistriței cade, va trebui să ieșim cu toții din ecuația cu pârtia de schi și drumurile. Dacă ne blocăm în discuția aceasta, vom rămâne în continuare așa și asta nu e bine nici  pentru bistrițeni, nici pentru oraș. Etapa la care trebuie să trecem cu toții este stabilirea unei  strategii pentru dezvoltarea orașului. O spun pentru a doua oară: bugetul pentru următoarele două mandate s-a dus pe apa sâmbetei pentru că în acest moment infrastructura este dezastruoasă și vom plăti scump cele trei mandate ale lui Crețu  în fruntea orașului.

Astăzi venirea unui investitor care să aducă peste 1000 de locuri de muncă este imposibilă deoarece infrastructura nu o permite. Acesta nu are cum să dezvolte o astfel de afacere deoarece nu are unde. Parcul industrial este nefuncțional complet în acest moment. O firmă  mai mare de 300 de angajați nu are la dispoziție nici gaz, nici curent sufficient, deoarece nici până la momentul în care vorbim nu au fost rezolvate aceste probleme. Avem doar suprafață. Parcul industrial este echivalentul pârtiei de schi, adică total ineficient. Asta este marea realizare a domnului Ovidiu Crețu.

         Rep.: În ceea ce privește PNL Bistrița?

         Dorin Dobra: PNL are nevoie de mesaj pozitiv, etapa în care afirmăm că tot ceea ce fac ceilalți e prost și doar atât trebuie depășită. Neavând un mesaj pozitiv bazat pe proiecte nici la nivel national, dar nici județean sau municipal, pierdem timp prețios din ceea ce am putea face transmițând un mesaj cu ceea ce am putea realiza ca alternativă la PSD. Observ cu tristețe că discuțiile sunt în continuare în jurul numelor, cine va fi candidat? Turc, Hangan, Dobra sau cine. E o greșeală foarte mare!!! Până decidem cine va fi, trebuie să venim cu un mesaj clar, cu un proiect pentru Bistrița. Nici conducerea municipal, nici cea județeană nu se legitimează. Nu au pus pe masă niciun proiect.  Uneori mi-e milă de consilierii noștri, mai ales de cei județeni. Ce să le reproșezi atâta timp cât  nici nu știu ce proiecte să susțină… Partidul nu le-a pus în straiță o listă cu proiecte care să vină ca alternative la  propunerile PSD. Au doar o poziție frusta pe proiectele lui Radu Moldovan și ale lui Ovidiu Crețu. Bistrița mai are o șansă, astăzi arată deporabil și riscă să rămână ultimul oraș nemodernizat din tot Ardealul. Putem recupera, Bistrița are potenţial mare și este în sarcina liberalilor să vină cu proiecte.

         Rep.: Vă pregătiți penttru o eventuală candidatură?

Dorin Dobra: Pentru o astfel de opțiune îmi declar astăzi disponibilitatea și spun că voi căuta o formulă prin care să revin în viața internă a partidului, pentru a pune împreună cu colegii mei…actuali pe piața politică un proiect al PNL pentru municipiul Bistrița și, dacă se poate, și pentru județ.

Comentarii

23/03/18 15:49
Alcolic anonim

Dupa ce a frecat banii publici in parlament vine sa candideze la Bistrita? Lasaneeee lasaneee

25/03/18 09:46
alegator

Ce mai candidat...?! Sa le ia fata la altii se autopropune. Care este cea mai mare realizare a domniei voastre domnule Dobra...?

26/03/18 11:22
Cititor

Da nu mai bine v-ati asuma Dvs candidatura ... acolo unde aveti calificare ? Ne-am cam saturat de "dascali" in domeniul politic si economic al statului...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5