Dorin Dobra susţine înfiinţarea unei biblioteci la Poiana Ilvei

 

Dorin Dobra, candidat al USL la Senat, susţine înfiinţarea unei biblioteci publice în comuna Poiana Ilvei. Pentru a putea angaja un bibliotecar, sunt necesare 8.000 de volume, iar candidatul USL îi îndeamnă pe locuitorii judeţului Bistriţa-Năsăud să contribuie cu donaţii de cărţi pentru asigurarea fondului de lectură al bibliotecii din Poiana Ilvei.

„Ştim cu toţii că trăim în secolul tehnologiei şi al informaţiei, că ne culegem informațiile de pe internet, că dispozitivele de ultimă generaţie ne-au invadat viața. Dar cred, în acelați timp, cu tărie, că în anul 2012 este inadmisibil ca elevii şi cetăţenii unei comune să nu beneficieze de o instituţie culturală menită informării, cercetării, documentării şi, nu în ultimul rând, plăcerii de a citi. Cartea, din punctul meu de vedere, rămâne prietenul tăcut şi drag al fiecăruia dintre noi”, declară Dorin Dobra.

Bistriţenii care vor să doneze cărţi pentru biblioteca din Poiana Ilvei sunt aşteptaţi la sediul de campanie al lui Dorin Dobra, din  Bistriţa, Piața Unirii, nr. 6, în perioada 27 noiembrie - 5 decembrie, L-V, 9-18.

„Îmi doresc să le putem face copiilor din Poiana Ilvei un cadou frumos și folositor de Sf. Nicolae. Şi pentru acest lucru avem nevoie de susţinerea tuturor bistrițenilor. Fiecare dintre noi are prin casă  o carte pe care a citit-o şi pe care poate să o doneze pentru ca şi alții să se bucure de cunoaşterea cuprinsă între coperţile acelei cărţi. Am convingerea că generația de mâine va creşte numai prin grija noastră, a tuturor”, a precizat candidatul USL.

Prezent la conferinţa de presă, primarul Eugen Benţa din Poiana Ilvei a menţionat că fiecare bistriţean care va dona o carte va primi diplomă de membru fondator. Prima distincţie îi revine lui Dobra care a donat deja 100 de volume din biblioteca proprie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5