Doris Moldovan despre preluarea şefiei PNL

sursa facebook

Lupta politică se lasă cu vărsare de vorbe. Astfel, mă văd nevoită să fac câteva precizări pentru a pune punct speculațiilor care se fac pe marginea faptului că aș fi interesată de funcția de Președinte al PNL Bistrița-Năsăud.
Subliniez că nu m-a interesat și nu mă interesează această funcție.
Țin să mulțumesc celor care cred în mine, s-au gândit la mine și ar vrea să candidez, dar în momentul acesta, prioritațile mele sunt cu totul altele.
Tot pentru a clarifica unele speculații, adaug faptul că în timpul campaniei parlamentare am fost de două ori în 31 de localități, având zilnic alături de mine o echipă formată din 15-20 de persoane, că am vorbit cu mii de oameni intrând în casele lor și că am crezut cu tărie în tot ce le-am spus, pentru că întotdeauna m-a interesat să fac lucruri care să aducă plus-valoare.
Din păcate, observ că politica lucrurilor mărunte este mai atractivă și mai pe placul multora.
Zilele acestea foarte mulți au fost preocupați să analizeze afirmațiile domnului Ioan Oltean din ultima conferință de presă. Din nou, multe speculații și interpretări personale, unele răutăcioase, toate departe de a surprinde adevărurile exprimate și realitățile analizate.
E păcat că în loc să ne unim, să acceptăm realitățile cu care se confruntă partidul, în momentul acesta, ne pierdem timpul într-o luptă surdă mânată de orgolii și de ambiții nejustificate.
PNL BN are nevoie de toți membri săi, de unitatea acestora și de alegerea unui lider care să fie în măsură să readucă organizația noastră în topul organizațiilor PNL din țară, acolo unde ar trebui să-i fie locul!
Doris Moldovan

.

Comentarii

11/01/17 07:29
alegator

Da, distinsa doamna este formata la scoala D-lui I. Oltean in mod cert are sprijinul domniei sale avand in vedere ca-i cunoaste și sustine naravarile atat cele bune cat si cele mai putin bune.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]