Dorolea: Găsit mort după ce a fost jefuit. Criminalul a dat foc la casă

În această dimineață, în jurul orei 01.30, un apel pe numărul de urgență unic 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Dorolea.
Primii care au asigurat intervenția au fost voluntari din localitate, aceștia au găsit, în interiorul casei cuprinse de incendiu, un bărbat - în vârstă de aproximativ 70 de ani - care prezenta leziuni incompatibile cu viața.
Două echipaje de stingere cu autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor SMURD de la Detașamanetul de Pompieri Bistrița, sprijinite de formațiunea de pompieri din localitate, cu o autospecială de intervenție, au acționat aproximativ două ore pentru localizarea și lichidarea incendiului și împiedicarea propagării acestuia la casele lipite de locuința cuprinsă de flăcări.
După finalizarea intervenției, ancheta desfășurată la fața locului a stabilit faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.
Bătrânul a fost găsit mort în locuința sa, prezentând o lovitură puternică la cap. Se pare că autorul acestei crime a fost prins, acesta încercând să-și acopere crima dând foc la casă. Tinerii din sat ce erau la o petrecere în apropiere au simțit miros de fum, au mers la casa bătrânului găsindu-l mort. Astfel au sunat la SMURD.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]