Doru Rus este noul președinte al TNL Bistrița. Alegerile în TNL Bistrița-Năsăud continuă sâmbătă.

Complexul Metropolis a găzduit în această seară prima etapă a procesului de alegeri interne din interiorul PNL, acum fiind vorba de organizația de tineret a acestei formațiuni politice.

Supervizați de seniorii prezenți în număr mare, de la conferință nu a lipsit Sorin Hangan, liderul PNL Bistrița, Diana Morar, Filip Moisil, consilieri municipali, tinerii liberali bistrițeni au votat pentru următoarea formulă de conducere: Doru Rus, președinte, Dorina Pop și Cristian Bouhar, primvicepreședinți, Mihai Tisa, secretar general.

Potrivit liderului TNL Bistrița-Năsăud, consilierul județean Florin Moldovan, present și el la Metropolis, procesul de alegeri continuă sâmbătă, 21 octombrie de la ora 10:30 în Aula Magna a Extensiei Bistrița a Universității Babeș-Bolyai cu alegerea conducerii județene a TNL. Până la această oră singura candidatură depusă este cea a consilierului județean Florin Moldovan. De asemenea, duminică, 22 octombrie, conducerea TNL Bistrița-Năsăud va fi prezentă la București pentru a-și allege liderii de la nivel național.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]