LA BECLEAN,

DORUL DE FOTBAL ÎNCĂ PERSISTĂ

Chiar dacă, cu ceva ani în urmă, echipa de fotbal FC “Someş Gaz” Beclean şi-a încetat activitatea după o evoluţie semnificativă în Liga a III-a (C), o parte dintre componenţii fostei echipe au pus bazele unei echipe noi, FC “88”. În ultimii doi ani echipa a devenit deţinătoarea “Cupei oraşului Beclean”, cupă constituită cu ocazia “Zilelor oraşului Beclean”, despre care, mai mult sau mai puţin s-a făcut referire în ziarul nostru.

Astfel, în noua echipă a oraşului evoluează încă foştii divizonari “C”: Dacian-Iosif Mureşan, Adrian-Ioan Farcaş, Cornel Fechete, Valer-Cristian Şinar, Dorin Cicedea, Vasile Zăgrean, Marius-Vasile Neamţ, Ioan-Florin Pop, Claudiu-Aurelian Ştefănuţi, cărora li s-au alăturat: Schmidt Otto-Adolf, Teodor Haiduc, Kovacs Ioan, Gheorghe Ciui şi Adrian-Dan Bătinaş. Condusă de vechiul şi mereu tânărul om de fotbal – Ghiocel Urian -, în calitate de antrenor, echipa a demonstrat încă o dată că cel mai iubit sport, fotbalul, nu a murit. Din acest motiv sponsorii: S.C. “Eurobad” (Dan Ţărmure), S.C. “Badoc” (Gheorghe Ciui şi Dan T.), S.C. “Afrim” (Ioan Afrim), dar şi oamenii de afaceri – Mircea Vlăduţiu, N. Dociu şi Dinu Năsăudean – au ajutat organizatorii să redea cetăţenilor oraşului şi iubitorilor de fotbal o nouă imagine şi, de ce nu, o nouă speranţă într-o echipă de performanţă la Beclean.

În grupele de calificare, FC “88” a învins cu scorul de 5-2 pe FC “Săsărman” şi “Midovirad”, iar în semifinale, cu 3-2 pe “Stuparii”. Finala a fost câştigată de aceeaşi echipă FC “88”, care a învins echipa “Inter-Invest” cu scorul de 1-0, devenind astfel, deţinătoarea “Cupei oraşului Beclean”.

De menţionat este faptul că meciurile din cadrul “Cupei oraşului Beclean” s-au disputat pe cele două terenuri sintetice din oraş, terenuri particulare ce stau la dispoziţia tuturor celor care practica sportul în oraşul Beclean.

Valentin Falub,

Carmen Câmpean

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]