Dosare penale pentru alcoolemie la volan, pentru şoferi din Bistriţa şi Rebrişoara

Doi bistriţeni s-au ales cu dosare penale pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Miercuri, un bărbat în vârstă de 61 ani, din Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, acroşând un autoturism, care se afla în staţionare, în afara carosabilului. În urma coliziunii a rezultat avarierea ambelor autoturisme.

„Bărbatul de 61ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, astfel i-au fost prelevate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, menţionează Crina Sârb, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

În aceeaşi zi, pe DC nr. 2, pe raza localităţii Gersa I, poliştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud, au depistat în trafic, un bărbat de 36 ani, din Rebrişoara, care a condus un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acestuia i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în cadrul Spitalului Orășenesc Năsăud.  

Cercetările continuă de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băturilor alcoolice.                   

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]