Dosare penale pentru un rebrean şi un monorean aflaţi băuţi la volan. Un măierean a fost încarcerat

La data de 16 aprilie a.c., un bărbat, în vârstă de 36 de ani, a fost depistat de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa în timp ce conducea un autoturism pe DJ 154B, pe raza localităţii Monor, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 17 aprilie a.c., poliţiştii Biroului Rutier au solicitat unui bărbat, de 49 de ani, din comuna Rebra, aflat la volanul unui autoturism pe raza municipiului Bistriţa, testarea cu aparatul etilotest.

Conducătorul auto a refuzat însă testarea alcoolscopică, precum şi recoltarea în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa a probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite dosarele penale în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, respectiv ,,Refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.
La data de 16 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale- Compartimentul Urmăriri, împreună cu poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Maieru au pus în executare mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Năsăud împotriva unui bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Maieru, condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de ,,Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5