A doua zi de Paști, multă adrenalină pe patru roți la Parva

În 17 aprilie, a doua zi de Paști, cei care iubesc senzațiile tari pe patru roți sunt așteptați la Parva, la „prima ieşire în 2017 cu motoarele pe traseele montane”.

„Participarea costă 20 lei /persoană şi pot participa toţi cetăţenii din localitate, dar şi din împrejurimi. Nu este un concurs, este o relaxare cu adrenalină. Cei 20 de lei reprezintă masa de la sfârşit aşa cum au stabilit organizatorii, din prima poză. Înscrierile se fac până în data de 02.04.2017. Dacă nu sunteţi încă un fan înfocat off-road, vă oferim posibilitatea să adoraţi off road-ul. Activitatea se va încheia pe Dealul Vinului unde se poate urca cu orice tip de maşină, fiind asfalt”, scrie primarul Ioan Strugari, pe pagina sa de facebook.

Potrivit acestuia, timpul petrecut în natură, asociat cu timpul petrecut cu prietenii, nu poate fi decât un timp foarte preţios, plăcut şi reconfortant, atât pentru cei care practică off road doar ocazional, dar şi pentru cei care deţin autoturisme.

„Parva va oferi câteva ore de distracţie în funcţie de gradul de dificultate al traseului ales. Off road-ul poate fi practicat pe drumurile din Parva, iar varietatea naturală a reliefului permite practicarea în paralel şi a altor activităţi montane, ca de exemplu alpinismul, canoe, rafting, tiroliană, endure, ciclism şi alte competiţii specifice locului”, spune primarul Ioan Strugari.

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]