Dr. Andreea Rus - cromatica, sensibilitatea ei în pictură

O sensibilă şi cu un impact vizual deosebit activitate s-a desfăşurat la Muzeul Bistriţa, în Sala Artă Contemporană, în 12 martie, începând cu ora 15.00, în prezenţa unui numeros public avizat, doritor de a savura adevărata artă, o pictură reprezentativă, cu un simbol şi mesaj bine direcţionate, o desfătare a ochilor şi sufletului faţă de valoroasa artă a prof. dr. Andreea Rus, din Bistriţa, o profesionistă şi consacrată artistă, care a avut vernisajul expoziţiei.
Deosebitul eveniment s-a desfăşurat în organizarea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, fiind o recunoaştere a valorii artistului Andreea Rus.
Moderatorul acţiunii „Expoziţie pictură – Andreea Rus” a fost prof. dr. Alexandru Gavrilaş – directorul Complexului Muzeal BN, care a precizat la vernisaj că Andreea este o surpriză foarte plăcută, un simbol şi un punct de reper în pictură, atât în judeţ, ţară cît şi peste hotarele României.
Artistul plastic dr. Andreea Rus a mulţumit gazdelor, organizatorilor, soţului şi oferă acest „buchet de imagini”, cu drag celor care apreciază pictura la adevărata valoare.
În finalul evenimentului, istoricul de artă Vasile Duda a făcut o pertinentă analiză a operelor expuse şi a artistului plastic, cu motivaţii şi exemplificări, precizând că Andreea Rus vine cu noutăţi şi simboluri deosebite în artă.
A fost o zi de înaltă spiritualitate, de o proiecţie a binelui şi frumosului asupra publicului.

.

Comentarii

13/03/15 16:16
Zsejki Iuliu

Vernisajul expozitiei de pictura a aratat o colectie de opere absolut superbe. Extrem de bine asezate, picturile provoaca emotii artistice tuturor privitorilor! O expozitie SUPERBA! Merita vazuta si admirata! Multumim, doamna Rus!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]