Dr. Dănuţ Cocoi, laureat al Galei Elitelor Medicale Transilvane

După aprecierile elogioase ale unor personalităţi din domeniul medical prilejuite de manifestarea ştiinţifică Zilele Medicale Bistriţene, organizată de Colegiul Judeţean al Medicilor, prin preşedintele acestuia, doctorul în ştiinţe medicale Ioan Dănuţ Cocoi, iată că, acelaşi neobosit slujitor al lui Hipocrate este laureat al Galei Elitelor Medicale Transilvane.

         Manifestare devenită tradiţională, ce a avut loc la Cluj-Napoca, a constituit pentru lumea medicală transilvană un moment de referinţă şi un reper al excelenţei într-un domeniu atât de vital pentru societatea românească.

         În cadrul Galei, cei mai performanţi medici, cele mai valoroase cadre universitare au fost răsplătite prin acordarea unui trofeu pentru performanţă şi inovaţie în domeniul medical, precum şi o Diplomă de Onoare pentru excelenţă în domeniul medical, pentru constanţa eforturilor, pentru calitatea cercetării şi nu în ultimul rând pentru devotamentul faţă de pacienţi.

         În cadrul ceremoniei, în prezenţa lumii medicale transilvane, 32 de medici performanţi din centrele universitare medicale transilvane, precum şi din Bistriţa, pentru prima dată,  au fost răsplătiţi pentru devotamentul şi calitatea actului medical. Doctorul Dănuţ Cocoi a fost premiat alături de nume importante ale lumii medicale, precum rectorul UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca – Alexandru Irimie, dr. Ion Chiricuţă şi dr. Nicolae Crişan, prof. univ. dr. Mihaela Băciuţ, fostul ministru Patriciu Achimaş Cadariu, prof. univ. dr. Marcel Tanţău, prof. univ. dr. Monica Acalovschi, prof. univ. dr. Nicolae Hâncă şi alte somităţi ale lumii medicale.

         Premierea doctorului Dănuţ Cocoi, singurul din judeţul Bistriţa-Năsăud, este o recunoaştere a implicării totale în slujirea cu devotament a bolnavilor, e o dovadă a strădaniei acestuia în promovarea noului şi o răsplată pentru munca depusă în folosul sănătăţii pacienţilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5